خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پای محرومیت اسرائیل از المپیک به مجلس فرانسه باز شد

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | دوشنبه، 01 مرداد 1403 - 10:40
دو نماینده مجلس فرانسه خواهان محرومیت اسرائیل از مسابقات المپیک ۲۰۲۴ پاریس را شدند.
غزه،المپيك،اسرائيل،نماينده،جنگ،ورزشكاران

دست اسرائیل به خون کودکان غزه آغشته است و نباید در المپیک شرکت کند، این اظهارات امریک کارون، نماینده مجلس ملی فرانسه است.
اسرائیل از آغاز جنگ علیه مردم غزه نزدیک به ۳۹ هزار فلسطینی را به شهادت رسانده که ۷۰ درصد قربانیان زنان و کودکان هستند.
مسابقات المپیک ۲۰۲۴ پاریس ۵ مرداد آغاز می‌شود.
از ماه‌های گذشته چندین کمپین برای تحریم ورزشکاران اسرائیل در این مسابقات بین المللی به خاطر نسل کشی در غزه ایجاد شده است.
کمیته بین المللی المپیک تا الان رفتاری دوگانه در این زمینه داشته، چون ورزشکاران روسیه را به خاطر جنگ علیه اوکراین محروم کرده، اما در قبال اسرائیل چنین تصمیمی نگرفته است.
از زمان آغاز جنگ علیه غزه، ارتش رژیم صهیونیستی بیش از ۲ هزار ورزشکار فلسطینی را شهادت رسانده است.
پورت، نماینده دیگر نماینده مجلس فرانسه می‌گوید که «ورزشکاران اسرائیلی در پاریس مورد استقبال آنها نیستند» و «به خاطر جنگ علیه مردم بی گناه آنها شایسته حضور در المپیک نیستند».
کارون نماینده مجلس ملی فرانسه معتقد است که اسرائیل علیه مردم بی دفاع غزه جنگی نابرابر را ادامه می‌دهد و در حال «کشتار افراد بی گناه است و این به شدت با منشور مسابقات المپیک متناقض است».
منبع: فارس