خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گزارش روزانه بورس ۳۱ تیرماه؛ شاخص کل ۲۰ هزار واحد ریخت

مهر | اقتصادی | یکشنبه، 31 تیر 1403 - 13:52
شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز (یکشنبه، ۳۱ تیرماه) با ریزش ۲۰ هزار و ۲۲۱ واحدی به ۲ میلیون و ۱۷۲ هزار واحد رسید.
شاخص،بورس،معاملات

به گزارش خبرنگار مهر، شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز (یکشنبه، ۳۱ تیرماه) با ریزش ۲۰ هزار و ۲۲۱ واحدی (۲۰۲۲۱.۵۱) و احد به ۲ میلیون و ۱۷۲ هزار واحد (۲,۱۷۲,۱۹۲.۴۸) رسید.
از تغییر شاخص‌های دیگر بورس می‌توان به افت ۷۸۰۰ واحدی (۷۸۰۷.۲۷) شاخص کل هم‌وزن اشاره کرد که به ارتفاع ۶۹۳ هزار واحد رسید.
همچنین حجم معاملات امروز ۴.۹۲۷ میلیارد سهم بود که طی ۲۱۷,۱۲۳ معامله دادوستد شد و ارزش کل این معاملات نیز به ۳۶,۴۷۳.۲۶۹ میلیارد ریال رسید.
ارزش کل بازار بورس نیز بالغ بر ۷۲,۰۴۳,۷۴۰.۴۱۷ میلیارد ریال شد.
فرابورس ایران نیز ۲۷۳ واحد افت کرد و شاخص آن به ۲۲ هزار و ۲۹۶ واحد رسید.
تعداد معاملات امروز فرابورس چنگی به دل نمی‌زد؛ به طوری که ۱۳۱ هزار معامله انجام شد و ارزش آن ۵,۹۱۷ میلیارد تومان شد.
شپنا، تاپیکو و شستا بیشترین تأثیر منفی را بر شاخص بورس داشتند.
از نمادهای پرتراکنش نیز می‌توان به شستا، شهبندر، وبملت اشاره کرد.
آریا، فغدیر و هرمز بالاترین تأثیر منفی را بر شاخص بورس ایجاد کردند.
از سوی دیگر معین، شفام و زملارد نیز از نمادهای پرتراکنش امروز فرابورس بوده‌اند.