خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انواع سرقت در خوزستان ۱۸ درصد کاهش یافت

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 31 تیر 1403 - 11:30
اهواز - معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خوزستان از کاهش ۱۸ درصدی وقوع انواع سرقت در این استان طی سه ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.
كاهش،سرقت،جرم،پيشگيري،وقوع

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا باوی پیش از ظهر امروز یکشنبه در جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با سرقت، گفت: با افزایش اقدامات پیشگیرانه و مقابله‌ای با مرتکبین جرم سرقت، ضمن کاهش سرقت‌های عادی، سرقت‌های مسلحانه نیز کاهش داشته است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خوزستان افزود: در این مدت خرید و فروش، نگهداری، حمل و نقل اسلحه کاهش ۳۲ درصدی و کشیدن سلاح برای ترساندن مردم نیز ۲۸ درصد کاهش داشته است.
وی بیان کرد: فعالیت‌های پژوهشی و علمی در خصوص علل وقوع سرقت، زمینه‌ها و خاستگاه‌های تحقق این جرم و برگزاری جلسات متعدد در استان، بهره‌برداری کاربردی از نتایج تحقیقات و اجرای قاطعانه احکام قضائی، از جمله دلایل کاهش جرم سرقت در استان بوده است.