خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیگیر مشکلات نهضت ملی مسکن هستیم

مهر | استان‌ها | شنبه، 30 تیر 1403 - 22:47
تبریز-سرپرست استانداری آذربایجان شرقی گفت: مشکلات نهضت ملی مسکن استان را از طریق وزیر راه و شهرسازی پیگیری خواهیم کرد.
مسكن،نهضت،ملي،محمدي،استان،دولت

به گزارش خبرنگار مهر، تراب محمدی عصر امروز در جلسه شورای مسکن استان در شهر جدید سهند اظهار کرد: شورای مسکن استان، محلی برای تصمیمات مدیریتی است و کارهای کارشناسی باید در کمیته‌های مربوطه انجام شود.
محمدی افزود: نهضت ملی مسکن ادامه خواهد یافت و پروژه‌های شروع شده در دولت بعدی نیز هر چند با تغییرات احتمالی، اجرایی خواهد شد.
سرپرست استانداری آذربایجان شرقی ادامه داد: برای متقاضیان نهضت ملی مسکن نیز باید اطلاع رسانی‌های به موقع و کافی انجام شود تا سهم خود را در زمان مقرر واریز کنند و پروژه‌ها دچار عقب ماندگی نشوند.
وی خطاب به مدیران بانک‌ها گفت: بانک‌ها با مجریان پروژه‌های نهضت ملی مسکن استان تعامل بیشتری داشته باشند تا پیشرفت پروژه‌ها دچار اختلال نشود
محمدی تاکید کرد: سیاست دولت افزایش و ساخت مسکن بوده و از این رو ضروری است احداث زیرساخت‌های لازم همچون گاز، آب، برق و تلفن توسط دستگاه‌های متولی برنامه ریزی و همگام با پروژه‌ها انجام شود.
وی با بیان اینکه همه باید کمک کنند تا پروژه‌های نهضت ملی مسکن با سرعت پیش برود، افزود: در هفته دولت آن دسته از پروژه‌های نهضت ملی مسکن که قطعی شده است، به بهره برداری رسیده و تحویل متقاضیان خواهد شد.