خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گرمای کم‌سابقه در لرستان/ ساعت کاری ادارات کاهش یافت - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 30 تیر 1403 - 19:13
مدیرکل مدیریت بحران استانداری لرستان از کاهش ساعت کاری ادارات این استان به دلیل گرمای کم سابقه خبر داد.
لرستان،ساعت،ادارات،برق،كاري،مديريت،كاهش

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌‌آباد، مهدی پازوکی، عصر امروز، با اشاره به گرمای کم‌سابقه در لرستان، گفت: ساعت کاری ادارات و بانک‌های این استان روزهای یکشنبه تا جمعه هفتۀ جاری به‌مدت دو هفته یک ساعت کاهش می‌یابد.
او اضافه کرد: کاهش ساعت کاری ادارات لرستان به‌دلیل ضرورت مدیریت مصرف برق و با هدف کمک به پایداری برق خانگی و تأمین برق بخش تولید، صنعت و کشاورزی اتخاذ شده‌است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری لرستان ادامه داد: تمام ادارات، بانک‌ها، شرکت‌های بیمه‌ای و سازمان‌های دولتی این استان مشمول کاهش ساعات اداری هستند.
پازوکی یادآور شد: دستگاه‌های خدمات‌رسان، نیروهای نظامی و انتظامی، نیروهای دارای نوبت کاری شیفت‌گردان شعب منتخب بانک‌های عامل، مراکز و بخش‌های درمانی بیمارستان‌ها مشمول کاهش ساعت کاری ادارات نیستند و فعالیت این مراکز به‌روال عادی است.
او بیان کرد: روشن و خاموش‌کردن سیستم‌های سرمایشی یک ساعت بعد از ورود و یک ساعت قبل از خروج در ادارات لرستان موردتأکید است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری لرستان اعلام کرد: اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت و شرکت شهرک‌های صنعتی این استان به مدیران صنایع تأکید کنند تا برنامه‌های ابلاغی برای مدیریت مصرف برق را لحاظ کنند.
پازوکی متذّکر شد: صداوسیما و رسانه‌های عمومی لرستان به رعایت الگوی مصرف برق مشترکان خانگی توصیه کنند.
انتهای پیام/ 644