خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مدیر برنامه‌های رسن: وقت نبود، تمدید با پرسپولیس چند روز دیگر انجام می‌شود

فارس | ورزشی | چهارشنبه، 29 خرداد 1398 - 02:18
مدیر برنامه‌ای بازیکن عراقی پرسپولیس در خصوص آخرین وضعیت تمدید قرارداد این بازیکن صحبت‌هایی انجام داد.
قرارداد،بشار،امضا،خاطر،جلسه

امیرارسلان مرتاض مدیر برنامه بشار رسن در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص آخرین وضعیت تمدید قرارداد بشار رسن بازیکن عراقی تیم پرسپولیس گفت: ظهر روز گذشته جلسه‌ای با آقایان نبی و رغبتی داشتیم که جلسه خوبی هم بود.
در این جلسه درباره همه چیز صحبت شد و می‌توانم بگویم که صحبت‌های خوبی هم صورت گرفت.
آقای نبی در این جلسه به مسائل ریزی هم اشاره کرد و تا جایی که امکان داشت آنها را قبول کردیم.
قرار بود قرارداد امضا کنیم اما از آنجایی که آقای عرب به عنوان مدیرعامل باشگاه آنجا نبود قرار شد ما پیش او برویم تا این قرارداد امضا شود.
وی ادامه داد: به همین خاطر ما پیش آقای عرب رفتیم اما وقت برای امضای قرارداد کم بود و بشار هم باید به عراق می‌رفت چون کاری یک روزه داشت و به همین دلیل اگر به این پرواز نمی‌رسید برای سومین بار بلیتش باطل می‌شد.
به همین خاطر قرار شد سه چهار روز دیگر این قرارداد امضا شود.
ما فکر می‌کردیم که همه چیز زود انجام می‌شود اما چون کارها کمی طول کشید و به خاطر پرواز بشار امضای قرارداد به چند روز دیگر موکول شد.
انتهای پیام/