خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

IOC کوتاه آمد؛ حضور کشتی‌گیر نایب‌قهرمان بلاروسی در المپیک - تسنیم

تسنیم | ورزشی | شنبه، 30 تیر 1403 - 08:29
یک رقیب دیگر به رقبای یونس امامی در المپیک 2024 اضافه شد و نایب قهرمان توکیو، از سوی IOC مجوز حضور در پاریس را دریافت کرد.
المپيك،حضور،محروم،دليل،بلاروسي،IOC

به گزارش خبرگزاری تسنیم، روس‌ها از دریافت دعوت‌نامه حضور در المپیک از سوی ماگومدحبیب کادی‌ماگمادوف بلاروسی خبر داده‌اند.
کشتی‎گیری که پیش از این ضمن ابراز تاسف از تصمیم کمیته بین المللی المپیک (IOC) در رابطه با محروم کردن تعدادی از ستاره‌های کشتی روسیه و بلاروسی از المپیک 2024 پاریس، گفته بود حتی نمی‌داند با چه استدلال و چه دلیل از شرکت در المپیک محروم شده و صرفاً خواستار اعلام دلیل این موضوع از سوی کمیته بین‌المللی المپیک شده بود.
ماگومدحبیب کادی‌ماگمادوف که در المپیک 2020 کایل دِیک آمریکایی را برد اما در فینال مغلوب زائوربک سیداکوف روس شد، دعوت‌نامه حضور در المپیک را از IOC دریافت خواهد کرد.
به این ترتیب یک رقیب جدی دیگر به وزن 74 کیلوگرم، از جمله ملی‌پوش کشورمان یونس امامی اضافه شد.
هر چند باید دید باتوجه به اتفاقاتی که در ماه‌های اخیر رخ داده و او برای مدتی از حضور در المپیک محروم شده بود، آمادگی جسمی و ذهنی لازم برای رویداد مهمی چون المپیک را دارد یا خیر.
پیش از این زائوربک سیداکوف روس و ختیگ تسابولوف به ترتیب به دلیل محرومیت و چیزی که مصدومیت از سوی کشتی‌گیر روسی‌الاصل صربستان عنوان شد، حضور در المپیک را از دست داده بودند.
سیداکوف و تسابولوف سال گذشته مدال‌های طلا و برنز وزن 74 کیلوگرم جهان را به دست آورده بودند.
انتهای پیام/