خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امام حسین(ع) در روز عاشورا با خداوند معامله کرد

مهر | استان‌ها | جمعه، 29 تیر 1403 - 00:06
دماوند- استاندار تهران گفت: امام حسین(ع) در روز عاشورا با خداوند معامله کرد و این معامله با خداوند، یک امر ماندگار را رقم زده است.
حسين،امام،عاشورا،مكتب،مراسم،فخاري،دينداري

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا فخاری بعد از ظهر پنجشنبه در حاشیه مراسم سوگواری امام حسین (ع) در دماوند گفت: عاشورا یک مکتب است و پدیدآورندگان این واقعه عناصر اصلی مکتب عاشورا هستند.
استاندار تهران اضافه کرد: نهضت امام حسین (ع) در قالب این مکتب در تمامی ابعاد زندگی، از جمله معنا، انسانیت، اخلاق، دینداری، ولایت‌پذیری و سازندگی بشریت، تأثیرگذار است.
وی علت تداوم و اوج‌گیری مراسم عزاداری عاشورا را حضور خلوص در عمل و نیت امام حسین (ع) و یاران ایشان دانست و گفت: این معامله با خداوند، یک امر ماندگار را رقم زده است.
استاندار تهران اضافه کرد: در طول تاریخ، این پدیده بزرگ انسانی، اخلاقی و دینی نه تنها کاهش نیافته، بلکه زمینه‌ساز سازندگی انسان در دوران مختلف بوده است.
فخاری گفت: امروز شاهد هستیم که این موضوع اختصاص به مسلمانان و شیعیان ندارد و در همه‌ی ادیان به احترام امام حسین (ع) قیام می‌کنند.
وی بیان کرد: حریت، آزادگی، منش و اخلاق صحیح و حقیقت دین و دینداری که امام حسین (ع) برای آن جان خود را فدا کرد، این مراسم سوگواری را تا به امروز پرشور نگه داشته است.