خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳ نیروگاه جدید تا پایان تابستان وارد مدار می‌شود

مشرق | اقتصادی | پنجشنبه، 28 تیر 1403 - 13:58
سخنگوی صنعت برق گفت: ٢٢ هزار مگاوات نیروگاه جدید که نیمی از آنها تجدیدپذیر هستند، در دست ساخت قرار دارند و ٣ واحد جدید نیروگاهی در تابستان امسال وارد مدار می‌شود.
نيروگاهي،برق،واحد،مشهدي،رجبي،نيروگاه

به گزارش مشرق، مصطفی رجبی مشهدی، سخنگوی صنعت برق گفت: ٢٢ هزار مگاوات نیروگاه جدید که نیمی از آنها تجدید پذیر هستند، در دست ساخت قرار دارند و ٣ واحد جدید نیروگاهی در تابستان امسال وارد مدار می‌شود.
وی با اعلام اینکه یکی از این واحدها در نیروگاه رود شور قرار دارد، خاطرنشان کرد: این واحد نیروگاهی با آخرین فناوری‌های روز دنیا در دست ساخت بوده و نخستین نیروگاهی است که از توربین گازهایی که قبلاً در این نیروگاه ساخته شده و با سه بویلر تغذیه می‌شود.
رجبی مشهدی افزود: این واحد از حرارت خروجی اگزوز واحد نیروگاهی کلاس f استفاده کرده و از هیچ نوع سوختی استفاده نمی‌کند.
مدیرعامل شرکت توانیر با اشاره به اینکه هر سال یک میلیون مشترک جدید به تعداد مشترکان صنعت برق افزوده می‌شود، تصریح کرد: این تعداد مشترک جدید به همراه مصارف صنعتی جدید مجموعاً ۴.۵ تا ۵ درصد رشد مصرف به دنبال دارند.
رجبی مشهدی گفت: آخرین میزان تقاضای مصرف برق کشور در تابستان جاری ۷۷ هزار و ۵۱۴ مگاوات ثبت شد که رشد بالای ۷ درصدی مصرف برق را نشان می‌دهد که بخشی از آن به استفاده نادرست از وسایل سرمایشی باز می‌گردد.