خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نمایندگان لرستان برای جذب اعتبارات کمک کنند

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 27 تیر 1403 - 20:30
استاندار لرستان بر ضرورت جذب منابع و اعتبارات برای این استان تأکید کرد.
نمايندگان،لرستان،مالياتي،آينده،بودجه،مؤديان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، ابوطالب شفقت، عصر امروز، در جلسه شورای گفت‌وگوی بخش خصوصی و دولت گفت: لرستان سهم مناسبی از محل مالیات بر ارزش افزوده دریافت نمی‌کند و پیگیری آن توسط نمایندگان برای بودجه سال آینده باید در دستور کار قرار گیرد.
وی افزود: تمام دستگاه‌های اجرایی و سازمان برنامه‌وبودجه موظف هستند ظرف یک هفته آینده اطلاعات مورد نیاز، برنامه‌های سال آینده و مطالبات کشوری و وزارتی خود را در اختیار نمایندگان مردم در مجلس قرار دهند.
استاندار لرستان عنوان کرد: جلسه کارشناسی در مورد بودجه و اعتبارات این استان به‌تفکیک ردیف‌های مورد انتظار نیز با هماهنگی سازمان برنامه‌وبودجه با نمایندگان برگزار خواهد شد.
شفقت بیان کرد: نمایندگان مردم در مجلس برای جذب اعتبارات به لرستان نقش مهمی دارند و با کمک و با همراهی نمایندگان می‌توانیم سهم بیشتری از منابع را برای بودجه سال آینده جذب کنیم.
وی با اشاره به حذف مالیات پژوهشی ادامه داد: تدوین برنامه‌ای برای ایجاد هماهنگی‌های لازم بین مجریان مالیاتی و مؤدیان مالیاتی نیز انجام خواهد شد.
استاندار لرستان خاطرنشان کرد: این استان جزو استان‌های با کمترین پرونده برای مؤدیان مالیاتی از طرف اداره‌کل امور مالیاتی است که جای تقدیر دارد.
انتهای پیام/645