خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کمبود انسولین قلمی جهانی است/ دیابتی‌ها انسولین ایرانی بخرند - تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 27 تیر 1403 - 15:12
معاون برنامه ریزی اداره کل داروی سازمان غذا و دارو با بیان این که کمبود انسولین قلمی، جهانی است، گفت: بیماران مبتلا به دیابت می توانند با مشورت پزشک خود از داروی مشابه تولید داخل استفاده کنند.
انسولين،تامين،كمبود،هيراد،قلمي،داروي،دارو

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، ناصر هیراد با اشاره به کمبود جهانی انسولین قلمی "نوومیکس" اظهار کرد: بخشی از انسولین‌های قلمی مورد نیاز بازار از مسیر واردات تامین می‌شود.
وی اظهار کرد: انسولین نوومیکس تولیدی در کشور به دلیل کمبود جهانی، به میزان نصف مصرف ماه، توسط شرکت نوونوردیسک تامین می‌شود و میزان عرضه محصول از 800 هزار عدد ماهانه به 440 هزارعدد افت کرده اما منجر به قطع عرضه نشده است.
هیراد با بیان اینکه در حال حاضر کمبود انسولین نومیکس در استرالیا، اندونزی، کره جنوبی، مالزی، هند، ترکیه و غیره با بحران مواجه شده است، افزود: سازمان غذا و دارو تلاش می‌کند تا از طریق واردات موازی انسولین موردنیاز بیماران را تامین کند که اقدامات لازم را در این زمینه نیز انجام داده است و سعی می‌شود در کوتاه‌ترین زمان ممکن وارد کند.
معاون برنامه‌ریزی اداره کل داروی سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: در حال حاضر درمورد انسولین‌های برندهای دیگر مشکلی در تامین بازار وجود ندارد و بیماران مبتلا به دیابت می‌توانند با مشورت پزشک خود، تا زمان رفع دسترسی دشوار به برند مصرفی، از داروی مشابه تولید داخل استفاده کنند.
انتهای پیام/