خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پروژه دو خطه کردن راه‌آهن زنجان

فارس | استان‌ها | سه شنبه، 28 خرداد 1398 - 19:46
استاندار زنجان به پروژه دو خطه کردن راه‌آهن زنجان- قزوین و پیشرفت 70 تا 80 درصدی قطعات مختلف آن اشاره کرد و گفت: تکمیل آن نیازمند توجه است.
زنجان،اشاره،استان،استاندار،حقيقي،درصدي،پيشرفت،جلسه،توجه

استاندار زنجان به پروژه دو خطه کردن راه‌آهن زنجان- قزوین و پیشرفت 70 تا 80 درصدی قطعات مختلف آن اشاره کرد و گفت: تکمیل آن نیازمند توجه است.
به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، فتح‌الله حقیقی بعد از ظهر امروز در جلسه ستاد مقاومتی استان زنجان، به تشکیل 11 جلسه رفع موانع تولید اشاره و اظهار کرد: 6 جلسه در ارتباط با بخش خصوصی تشکیل شده و مسائل بررسی شده است.
استاندار زنجان به ایجاد نقشه راه سرمایه‌گذاری در استان اشاره و تصریح کرد: بر اساس این نقشه هر دستگاهی موظف به تدوین پنج راهکار است.
وی با بیان اینکه اتفاقات خیلی خوبی در همه دولت‌ها روی داده است، گفت: نمونه‌ای از این اتفاقات هم در دولت مستقر فعلی هم روی داده است.
حقیقی به سفرهای چندین باره خود به شهرستان‌های مختلف و همچنین 110 روستای استان اشاره کرد و گفت: در این سفرها از نزدیک با مشکلات و مسائل مردم آشنا و برای حل آنها تلاش می‌کنیم.
استاندار زنجان به بازگشت چندین واحد به چرخه تولید اشاره و تاکید کرد، بازگرداندن چند واحد دیگر طی سال‌جاری در دستور کار قرار دارد.
وی به افزایش آمار بیمه اجباری در استان زنجان اشاره کرد و گفت: اشتغال بیمه اجباری استان 12 هزار نفر است.
حقیقی به پروژه دو خطه کردن راه‌آهن زنجان- قزوین و پیشرفت 70 تا 80 درصدی قطعات مختلف آن اشاره و تصریح کرد: تکمیل آن نیازمند توجه است.
استاندار زنجان با بیان اینکه 220 کیلومتر راه در استان در دست احداث است، گفت: 11 میلیارد تومان اموال تملیکی داریم که باید تعیین تکلیف شود.
وی مجوز طرح آب در اراضی شیب‌دار را دارای اهمیت دانست و گفت: در شهرستان طارم برای این موضوع تعهد ایجاد شده و باید تعیین تکلیف شود.
استاندار زنجان با بیان اینکه سد مراش بالای 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، اگر توجه شود طی دو سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.
وی تفویض اختیار در امور را به صورت 100 درصدی را خواستار شد و گفت: این تفویض اختیار در سازمان صمت محقق شده و در حوزه‌های دیگر هم باید عملیاتی شود.
انتهای پیام/73004/ق