سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دغدغه جریان‌های سیاسی در استان سمنان تأمین آب باشد

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 28 خرداد 1398 - 18:42
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان با بیان اینکه احزاب مطالبات مردمی را مطالبه کنند گفت: تأمین آب دغدغه جریان‌های سیاسی در استان سمنان باشد.
احزاب،سياسي،سمنان،استان،خجسته،استاندار،پور،حزب،معاون،تأكيد،ا ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، حبیب‌الله خجسته پور در دیدار با دبیران احزاب و تشکل‌های سیاسی استان سمنان اظهار داشت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران افراد مختلف با تفکرات متفاوت سعی در تغییر مسیر انقلاب داشتند.
وی با تأکید بر ایجاد نشاط سیاسی در سطح استان گفت: توجه به منشور و گفتمان سیاسی نخستین اقدام در راستای ایجاد نشاط سیاسی است.
معاون استاندار سمنان افزود: برخی افراد افراط‌گرا در همان زمان در تلاش برای این تفکر در جامعه بودند که حزب موضوعی وارداتی و غربی است و جایی در بطن و متن انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ایران ندارد.
خجسته پور ادامه داد: شهید بهشتی پاسخی کوبنده به این افراد افراط‌گرا داد و گفت حزب معبد من است و بر این اساس اگر کار برای رضای خدا باشد؛ عبادت محسوب می‌شود.
وی تصریح کرد: نبود تبیین و تعریف درست در قوانین بالادستی در مورد جایگاه اصلی احزاب عامل ایجاد و دریافت مجوز چند صد حزب در کشور شده است؛ بنابراین اگر تعریف درستی از حزب و فعالیت حزبی می‌شد؛ اکنون باید فقط کمتر از انگشتان دست حزب در کشور تشکیل می‌شد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان مهم‌ترین فعالیت احزاب را هدایت مطالبه گری مردم عنوان کرد و افزود: ارائه راهکار برای تحقق مطالبات مردمی ازجمله وظایف احزاب است.
خجسته پور کادر سازی را ازجمله مواردی عنوان کرد که در حوزه فعالیت‌ها و کارکردهای احزاب مورد غفلت واقع‌شده است.
وی با تأکید بر بررسی چالش‌های احزاب در خانه احزاب استان سمنان بیان داشت: احزاب حلقه واسط بین مردم و نظام هستند و نظارت بر عملکرد دستگاه‌های اجرایی، حاکمیتی ‌و دولت‌ها از وظایف مهم احزاب است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان لازمه پویایی هر جامعه را برخورداری از دانش سیاسی عنوان کرد و گفت: ارتقای سواد سیاسی جامعه نیز از دیگر وظایف و کارکردهای احزاب است.
خجسته پور با تأکید بر استفاده از ظرفیت خانه احزاب در رفع نیازمندی‌های سراسر استان سمنان گفت: گرایش‌های سیاسی گوناگون در استان سمنان می‌بایست علاوه بر مطالبات جریان و تفکر خود، پیگیر مطالبات مردم نیز باشند که یکی از آن‌ها دغدغه آب در این استان است که باید به‌عنوان مطالبه‌ای ملی مطرح شود.
وی بیان داشت: احزاب باید دفاتر خود را در سطح استان راه‌اندازی کنند و راهکارهای خود را برای برون‌رفت از مشکلات ارائه کنند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان تأکید کرد: احزاب و فعالان سیاسی استان باید با یک‌صدایی و حفظ وحدت و انسجام مشکلات و دغدغه‌های مردم را به گوش مسئولان ملی و استانی برسانند.
خجسته پور در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع انتخابات و تشکیل ستاد انتخابات در استان پرداخت و گفت: این ستاد سه محور مشارکت، سلامت و امنیت را در برگزاری انتخابات در دستور کار خود قرار داده است.
وی بیان داشت: برگزاری انتخاباتی سالم و بهره‌گیری از نظرات، تفکرات و پیشنهادات احزاب به‌عنوان ناظران برگزاری انتخابات در دستور کار قرار دارد.
معاون استاندار سمنان تصریح کرد: استانداری سمنان به دنبال لغو هیچ نشست و یا سخنرانی سیاسی نبوده و از هرگونه نشست حزبی و سیاسی در چارچوب قانون حمایت می‌کند.
انتهای پیام/ ع