خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دشمن به دنبال تحریف ارزش‌های دینی و اسلامی است

مهر | سیاسی | یکشنبه، 24 تیر 1403 - 12:25
فرمانده نیروی هوایی ارتش با اشاره به لزوم توجه بیشتر به درس‌های قیام عاشورا گفت: امروز دشمن به دنبال تحریف ارزش‌های دینی و اسلامی است.
هوايي،ارتش،نيروي،برگزاري،عاشورايي،سرتيپ،عاشورا،واحدي

به گزارش خبرگزاری مهر، امیر سرتیپ خلبان حمید واحدی، فرمانده نیروی هوایی ارتش در جمع فرماندهان و دست اندرکاران برگزاری اردوگاه‌های تابستانه دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری با توجه به همزمانی روز تاسوعا و عاشورا با زمان برگزاری این اردوها گفت: مقاومت و ایستادگی در برابر دشمنان یکی از مهمترین ابعاد شعور حسینی است و توطئه‌های دشمنان علیه ملت ایران نتوانسته ذره‌ای از انگیزه‌های عاشورایی این ملت را تضعیف کند.
امیر سرتیپ واحدی تاکید کرد: امروز دشمن به دنبال تحریف ارزش‌های دینی و اسلامی است و برای این موضوع نیز سرمایه‌گذاری بسیاری انجام داده و سعی در دور کردن نسل جوان از اسلام ناب محمدی دارد.
فرمانده نیروی هوایی ارتش با بیان اینکه آزادگی، مقاومت، ولایتمداری، ایثار و شجاعت از مهمترین درس‌های قیام عاشورا است، تصریح کرد: امروز باید بیش از هر زمان دیگری فرهنگ عاشورایی و ارزش‌های آن را برای دانشجویان شرح دهیم.
وی تقویت روح استکبارستیزی، بصیرت افزایی و تزکیه نفس را از اهداف مهم برگزاری مجالس عزاداری امام حسین (ع) برشمرد و افزود: با حضور پرشور دانشجویان در این مراسم‌ها، امیدواریم که در آینده بتوانیم افسرانی انقلابی و در تراز جامعه اسلامی تحویل نیروی هوایی ارتش بدهیم.