خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۶۴ پایگاه اورژانس زنجان آماده خدمت سانی به عزاداران حسینی است

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 24 تیر 1403 - 10:18
زنجان-رییس اورژانس استان زنجان گفت :۶۳ پایگاه ثابت و یک پایگاه اورژانس هوایی با تمام نیرو آماده خدمات‌رسانی به عزاداران حسینی و زینبی است.
حسيني،عزاداران،اورژانس،زنجان،ايام،دستگاه

به گزارش خبرگزاری مهر، داریوش تقی‌لو گفت: پایگاه‌های اورژانس استان در ایام سوگواری حسینی به ویژه روزهای هشتم و یازدهم محرم همزمان با حرکت دسته‌های عزاداری حسینیه و زینبیه اعظم زنجان، آماده خدمت‌رسانی به عزاداران حسینی است.
وی اضافه کرد: طبق برنامه ریزی ها و با توجه به برگزاری مراسم یوم العباس هفت دستگاه آمبولانس، سه دستگاه موتورلانس، سه دستگاه اتوبوس آمبولانس با همکاری اورژانس قزوین و پنج تیم پیاده در این ایام به عزاداران حسینی خدمت می‌کنند.
رئیس اورژانس استان زنجان ادامه داد: بیش از ۵۰ نیروی انسانی اعم از کارشناسان فوریت‌های پزشکی و نیروهای داوطلب کادر درمان در ایام محرم به عزاداران حسینی خدمت‌رسانی می‌کنند.
تقی‌لو خاطرنشان کرد: برای خدمت رسانی مطلوب نیز ۲ بیمارستان صحرایی در دبیرستان شهید مصطفی خمینی (ره) و کلینیک بانک ملی شعبه کارگشایی زنجان تجهیز و راه‌اندازی شد.