رعایت چه نکاتی برای قربانی کردن دام لازم است؟
آفتاب
|
اجتماعی و حوادث
|
یکشنبه، 24 تیر 1403 - 10:17
مدیرکل دامپزشکی گلستان تاکید کرد: بهتر است دام نذری در این ایام در کشتارگاهها و با رعایت شیوه نامههای بهداشتی، ذبح شود.

رعایت چه نکاتی برای قربانی کردن دام لازم است؟
مدیرکل دامپزشکی گلستان تاکید کرد: بهتر است دام نذری در این ایام در کشتارگاهها و با رعایت شیوه نامههای بهداشتی، ذبح شود.
علی کاووسی ظهر یکشنبه ۲۴ تیرماه در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: به سبب گرمای هوا و بیشتر شدن فعالیت حشرات، احتمال انتقال بیماری نیز اکنون بیشتر است.
وی با تاکید بر اینکه بهتر است دام نذری در این ایام در کشتارگاهها ذبح شود، ادامه داد: در غیر این صورت حتماً باید شیوه نامههای بهداشتی، رعایت شود؛ کمترین تماس با خون دام و خود دام و استفاده از دستکش، ضروری است.
مدیرکل دامپزشکی گلستان افزود: گوشت قربانی باید ۲۴ ساعت در دمای یخچالی نگهداری و بعد از آن مصرف شود.
کاووسی اضافه کرد: در این ایام ۹ کشتارگاه و ۷۷ گروه دامپزشکی در سطح استان فعال است.