خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مجارستان: امنیت پایدار اروپا بدون روسیه ممکن نیست

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 23 تیر 1403 - 21:49
وزیر امور اتحادیه اروپای مجارستان گفت که ایجاد ساختار امنیتی در اروپا بدون روسیه امکان پذیر نیست.
اروپا،اتحاديه،روسيه،بوكا،مجارستان

یانوس بوکا، وزیر امور اتحادیه اروپای مجارستان در گفتگو با یورونیوز گفت: اتحادیه اروپا برای ایجاد یک ساختار امنیتی پایدار باید با روسیه تعامل کند.
بوکا گفت: «اگر مایلیم یک ساختار امنیتی پایدار برای دهه‌های آینده بسازیم، به نحوی باید روابط بین اروپا و روسیه برقرار شود.»
وی افزود: «ما نیز مانند همه کشور‌های عضو اتحادیه اروپا معتقدیم که باید به طور کامل از حاکمیت و تمامیت ارضی اوکراین حمایت کنیم.
من فکر می‌کنم که این موضوعی غیر قابل تردید است، اما همچنین معتقدم که ساختار امنیتی پایدار در اروپا بدون تعامل با روسیه از طریق کانال‌های دیپلماتیک امکان‌پذیر نیست.»
ویکتور اوربان، نخست وزیر مجارستان هفته پیش در جریان سفرش به کشور‌های مختلف که خودش آن را «ماموریت صلح» خواند، با مقامات چند کشور درباره اجرای صلح اوکراین دیدار و گفتگو کرد.
ملاقات اوربان با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه موجب خشم مقامات غربی شد.
بوکا به یورونیوز گفت که سفر نخست‌وزیر مجارستان با هدف ایجاد تعامل بین طرفین جنگ اوکراین و ارزیابی راه‌های میانجی از طریق نهاد‌های اتحادیه اروپا بود.
منبع: ایرنا