سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعطیلی 13 واحد متخلف تولیدکننده عرقیات سنتی در فارس

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 10 بهمن 1397 - 10:23
مدیر اداره نظارت بر موادغذایی و آشامیدنی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: تعداد ۱۳ واحد تولید کننده غیرمجاز گلاب و عرقیات سنتی در شهر میمند از توابع استان فارس تعطیل شد.
توليد،غذا،گلاب،اسانس،دارو،شيراز،محصولات،علوم،نظارت،پزشكي،مصنوعي

مدیر اداره نظارت بر موادغذایی و آشامیدنی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: تعداد ۱۳ واحد تولید کننده غیرمجاز گلاب و عرقیات سنتی در شهر میمند از توابع استان فارس تعطیل شد.
به گزارش ایسنا، محمدمهدی رزمجو چهارشنبه دهم بهمن در جمع خبرنگاران گفت: این واحدها به دلیل کاربرد اسانس مصنوعی توسط کارشناسان نظارت بر موادغذایی معاونت غذا وداروی علوم پزشکی شیراز تعطیل شده است.
مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: منطقه میمند قطب کشت، تولید گل و گلاب در استان فارس بوده و نقش مهمی در اشتغال و گردشگری داشته و از نظر اقتصادی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
وی با اشاره به اهمیت تولید محصولات ایمن، سالم و رعایت سلامت مصرف کنندگان که از مهمترین وظایف سازمان‌های نظارتی و تولیدکنندگان است، افزود: برای جلوگیری از بروز تقلب و رقابت‌های ناسالم در صنعت گلاب و عرقیات گیاهی و فراهم شدن زمینه برای فعالیت تولیدکنندگان دارای پروانه‌های بهداشتی از سازمان غذا و دارو و تولید و ارائه محصولات با کیفیت، معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز علاوه بر ارزیابی این محصولات از نظر میکروبی و شیمیایی، موفق به راه اندازی روش شناسایی اسانس مصنوعی از اسانس طبیعی در محصول گلاب شده است که نتایج دریافتی از آزمایشگاه کنترل غذا و دارو، حاکی از اقدام این واحدها به استفاده از اسانس مصنوعی در تولید گلاب دارد و با دستور قضائی و هماهنگی با دادستان منطقه، در مجموع با ۱۳ واحد متخلف از آغاز طرح برخورد و مطابق با قوانین، تعطیل شد.
او تاکید کرد: مصرف کنندگان لازم است در زمان خرید به آرم استاندارد، مجوزهای وزارت بهداشت و تاریخ تولید و مصرف توجه کنند؛ سازمان غذا و دارو به عنوان یک مرجع نظارت بر بهداشت و سلامت، نحوه تولید و پخش محصولات را بازرسی کرده و اگر تخلفی وجود داشته باشد، اجازه تولید آن محصول داده نمی‌شود.
انتهای پیام
دبیر: زهرا حبیب پور