خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مهلت انتخاب رشته محل در آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی تمدید شد

مهر | دین و اندیشه | شنبه، 23 تیر 1403 - 15:31
مهلت انتخاب رشته محل برای داوطلبان مجاز (عادی و استعداد درخشان) در کنکور کارشناسی ارشد گروه پزشکی سال ۱۴۰۳ تمدید شد.
رشته،محل،انتخاب،سهميه،پزشكي،دفترچه،كارنامه،تيرماه،نهايي

به گزارش خبرنگار مهر، براساس درخواست داوطلبان مجاز کنکور کارشناسی ارشد گروه پزشکی سال ۱۴۰۳، برای بار دوم فرصتی جهت انتخاب رشته محل و ﻭﯾﺮﺍیش آن در نظر گرفته شد.
متقاضیان می توانند از ساعت ۹ صبح ۳۱ تیرماه تا ساعت ۱۳ دوم مردادماه ۱۴۰۳ نسبت به ثبت یا ﻭﯾﺮﺍﯾﺶ انتخاب های خود اقدام کنند.
این ﺗﻤﺪﯾﺪ ﺁﺧﺮﯾﻦ ﻣﻬﻠﺖ ﺑﻮﺩﻩ و با توجه به لزوم ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻣﺮﺍﺣﻞ ﺍﺳﺘﺨﺮﺍﺝ ﻧﺘﺎﯾﺞ نهایی به هیچ عنوان قابل تمدید نیست.
تاکید می شود در انتخاب رشته محل تحصیل و ترتیب انتخاب دقت لازم به عمل آید.
طبق ضوابط مندرج در دفترچه راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته محل، پس از پذیرش هر گونه انتقال و جابجایی و تغییر رشته ممنوع است و پس از اعلام نتایج نهایی، با توجه به اینکه محل پذیرش را خود فرد و با آگاهی کامل تعیین کرده، لذا هیچگونه تغییر در رشته محل پذیرش حتی در صورت کسب نمره مربوطه، انجام نخواهد گرفت.
همچنین طبق توضیحات صفحه ۵ دفترچه انتخاب رشته محل و اطلاعیه ۹ مرکز سنجش آموزش پزشکی، متقاضیان سهمیه رزمندگان و ایثارگران که طبق کارت ورود به جلسه آزمون و کارنامه علمی، سهمیه آنها از طرف ارگان های تایید کننده سهمیه تایید نشده بود:
الف- در صورتیکه تاییدیه صادره از مراجع مذکور (ذکر شده در صفحه ۱۰ دفترچه راهنمای ثبت نام) تا تاریخ ۲۴ تیرماه ۱۴۰۳ توسط مرکز سنجش آموزش پزشکی دریافت شده باشد کارنامه علمی این افراد در تاریخ ۳۰ تیرماه ۱۴۰۳ به روز رسانی شده و رتبه در سهمیه درج می شود.
این افراد می توانند در زمان تمدید، انتخاب رشته محل خود را انجام داده یا ویرایش کنند.
ب - در صورتیکه تاییدیه صادره از مراجع مذکور (ذکر شده در صفحه ۱۰ دفترچه راهنمای ثبت نام) تایید نشده و یا تا تاریخ ۲۴ تیرماه ۱۴۰۳ توسط مرکز سنجش آموزش پزشکی دریافت نشده باشد، سهمیه این افراد همانگونه که در کارت ورود به جلسه آزمون و کارنامه علمی درج شده، تبدیل به سهمیه آزاد می شود و متعاقبا قابل تغییر نخواهد بود.
اسامی متقاضیان تحصیل دانشگاه شاهد در ۱۳ مرداد اعلام می شود و این افراد باید در ۲۱ مرداد به دانشگاه مراجعه حضوری داشته باشند.
داوطلبان باید در ۲۰ مرداد به اطلاعیه دانشگاه شاهد به منظور اطلاع از شرایط مراجعه حضوری، مراجعه کنند.
زمان اعلام اسامی نهایی پذیرفته شدگان و کارنامه نهایی آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی سال ۱۴۰۳ نیمه دوم شهریورماه است.