خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تحریم‌های آمریکا در تضاد با اهداف سازمان بین المللی کار است + فیلم

تسنیم | اقتصادی | سه شنبه، 28 خرداد 1398 - 16:00
وزیرکار بیان کرد: تحریم های خصمانه آمریکا زندگی مردم عادی به خصوص کارگران و معیشت آنها و فعالیت اقتصادی کارفرمایان را هدف قرار داده است.
تحريم،عمومي،اجتماعي،ايران،شريعتمداري،كارفرمايان،تعاون

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، محمد شریعتمداری وزیر تعاون ، کارو رفاه اجتماعی امروز سه شنبه 28 خرداد در مجمع عمومی یکصد و هشتمین کنفرانس بین المللی کار سخنرانی کرد .
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون ، کارورفاه اجتماعی فیلم این سخنرانی که به صورت زنده از سایت سازمان بین المللی کار پخش شد از طریق لینک زیر قابل مشاهده است .
در بخشی از سخنان شریعتمداری آمده است:«در حالی که اینجا گرد هم آمده ایم تا در خصوص آینده ای روشن برای جهان کار هم اندیشی و گفت وگو کنیم.
تحریم های غیرقانونی و بدون هیچ توجیهی بر اقتصاد ایران تحمیل شده است.
تحریم های خصمانه آمریکا زندگی مردم عادی به خصوص کارگران و معیشت آنها و فعالیت اقتصادی کارفرمایان را هدف قرار داده است.
به نمایندگی از جمهوری اسلامی ایران و نمایندگان دولت،کارفرمایان وکارگران اینجا هستم، این تحریم ها نه تنها عزم و اراده برای گسترس رفاه اجتماعی عمومی، ارتقای کار شایسته و توسعه پایدار را تضعیف نکرده است بلکه ملت جمهوری اسلامی ایران با انرژی و توان مضاعف بر همه بد اخلاقی ها غلبه خواهد کرد.
تحریم های یک جانبه آمریکا در تضاد با اهداف ILOاست.»
انتهای پیام/