خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمادگی شهرداری تهران جهت همکاری با دولت

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | جمعه، 22 تیر 1403 - 14:25
زاکانی با اشاره به اهمیت همکاری شهرداری و دولت ملی از آمادگی شهرداری تهران جهت همکاری با دولت جدید برای ‎خدمت به مردم خبر داد.
همكاري،تهران،مديريت،دولت

علیرضا زاکانی شهردار تهران در صفحه شخصی خود در شبکه ایکس (توئیتر سابق)، اظهار داشت: دیروز ساعت ۱۶ به دیدار دکتر پزشکیان رفتم.
جلسه‌ای بسیار خوب و دارای پیام برای توسعه خدمتگزاری به مردم عزیز ایران برگزار شد.
وی افزود: هفت مورد زمینه همکاری و خدمت مدیریت شهری تهران در دوران رئیس جمهور شهید آیت‌الله رئیسی را بیان کردم و آمادگی همکاری با دولت جدید برای ‎خدمت به مردم در همه زمینه‌ها را اعلام داشتم.
شهردار تهران گفت: ضمناً با تاکید بر اهمیت مدیریت شهری در سراسر کشور و ضرورت همکاری متقابل با دولت ملی بر اساس احیای اصل صد قانون اساسی، به نمونه‌هایی موفق از همکاری دولت شهید خدمت با مدیریت محلی در شهر تهران اشاره کردم.