خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سطح حریق مراتع در ساوه از 350 هکتار گذشت

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 28 خرداد 1398 - 15:26
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ساوه گفت: در خردادماه سالجاری ۶ مورد حریق در مراتع و عرصه‌های طبیعی شهرستان رخ داده است و بیش از ۳۵۶ هکتار از مراتع این شهرستان در روستاهای، قلعک، سلیجرد، سدالغدیر و روستای جمشیدآباد ساوه طعمه حریق شدند.
حريق،طبيعي،مراتع،شهرستان،ساوه،آتش،سوزي،وقوع،منابع،اطفاي

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ساوه گفت: در خردادماه سالجاری ۶ مورد حریق در مراتع و عرصه‌های طبیعی شهرستان رخ داده است و بیش از ۳۵۶ هکتار از مراتع این شهرستان در روستاهای، قلعک، سلیجرد، سدالغدیر و روستای جمشیدآباد ساوه طعمه حریق شدند.
پوریا حسن پور در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: در پی اعلام حریق در منطقه روستای قلعک از توابع بخش مرکزی، بلافاصله یگان حفاظت از اراضی منابع طبیعی ساوه به محل وقوع حریق اعزام شد و با کمک نیروهای مردمی، پرسنل آتش نشانی و کلانتری ۱۲ نیروی انتظامی در کمتر از دو ساعت عملیات اطفای حریق انجام و آتش سوزی صورت گرفته خاموش شد.
وی با اشاره به اینکه با افزایش دما و رویش انواع پوشش گیاهی به سبب بارش‌های مطلوب بهاری، حریق بلای جان مراتع شهرستان شده است، افزود: این حریق‌ها که عمدتاً به علت بی‌توجهی عامل انسانی رخ داده است، با تلاش‌های نیروهای مردمی، آتش‌نشانی و یگان حفاظت از اراضی این اداره مهار شدند.
وی ضمن درخواست از مردم برای مراقبت از مراتع و عرصه‌های طبیعی و عدم روشن کردن آتش یا هر اقدامی که زمینه ساز وقوع حریق در طبیعت می‌شود، اظهار کرد: آتش سوزی در مراتع همانند بلایا و بحران‌های طبیعی دیگر همچون زلزله و سیل است و باید جدی گرفته شود.
از این رو مشارکت عمومی دستگاه‌های اجرایی و آحاد مختلف مردم را هم در حوزه پیشگیری و هم برای اطفای حریق می‌طلبد.
خبرگزاری ایسنا، منطقه مرکزی، پیشتر با انتشار گزارشی با عنوان "انبارهای باروت، بیخ گوش منابع طبیعی" که در ۲۱ خردادماه سالجاری بر روی خروجی این خبرگزاری قرار گرفت، به ابعاد مختلف وقوع آتش سوزی در مراتع و عرصه‌های طبیعی ساوه پرداخته بود و در گفتگو با مسئولان و کارشناسان، راهکارهای پیشگیری و مقابله را بررسی کرد.
در شهرستان ساوه ۳۵۰ هزار هکتار مرتع وجود دارد که تقریباً ۷۷ درصد از مساحت این شهرستان را شامل می‌شود.