سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیشنهادهای وسوسه انگیز مدافع نساجی را هوایی کرد!

مهر | ورزشی، استان‌ها | جمعه، 22 تیر 1403 - 08:07
مدافع تیم فوتبال نساجی مازندران با پیشنهاد سه باشگاه لیگ برتری روبرو شده است.
نساجي،باشگاه،روبرو،فصل،گذشته،مازندران

به گزارش خبرنگار مهر، نقل و انتقالات تابستانی لیگ برتر ایران در حالی آغاز شده است که همچنان باشگاه نساجی مازندران در بلاتکلیفی به سر می‌برد.
نساجی که توسط بخش خصوصی اداره می‌شود دیگر با بی میلی مالک خود برای ادامه فعالیت روبرو شده است تا آنها خواستار فروش سهام خود یا واگذاری آن به هیأت فوتبال استان مازندران برای تعیین تکلیف شوند.
با این حال هنوز هیچکس فرمان هدایت این باشگاه را بر عهده نگرفته است تا آنها با چالش جدی روبرو شوند.
همین موضوع باعث شده تا اکثر بازیکنان این تیم دنبال راه چاره‌ای برای گرفتن رضایت‌نامه باشند تا در تیم‌های دیگر فوتبال خود را ادامه دهند.
در بین این بازیکنان مرصاد سیفی وینگر نساجی که فصل گذشته بازی‌های زیادی را برای تیمش انجام داده بود با پیشنهادات قابل توجهی از سه باشگاه لیگ برتری روبرو شده است تا در آستانه جدایی از نساجی قرار بگیرد.
بازیکن ۲۹ ساله نساجی قصد دارد هفته آینده جلسه‌ای را با مدیران فصل گذشته باشگاه برگزار کند تا هرچه زودتر از این تیم جدا شده تا به باشگاهی که حدوداً پنج برابر مبلغ قرارداد فصل گذشته او را تأمین می‌کند بپیوندد.