خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 26 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیش بینی برداشت 12 تن گیلاس در هر هکتار در قم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 21 تیر 1403 - 18:56
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کهک گفت: امسال با توجه به نزولات آسمانی و تغذیه گیاهی خوبی که انجام شده، برداشت گیلاس به 12 تن در هر هکتار خواهد رسید.
گيلاس،برداشت،باغداران،كهك،ارباب،هكتار

علی ارباب در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در قم، به برگزاری مراسم شکرانه برداشت گیلاس در روستای کهک اشاره کرد و افزود: سطح برداشت گیلاس در استان قم حدود 700‌ هکتار است که 380‌هکتار از آن سهم کهک است.
وی با بیان اینکه عملکرد برداشت در هکتار 9 تن است، گفت: امسال با توجه به نزولات آسمانی و تغذیه گیاهی خوبی که انجام شده این عملکرد به حدود 11 تا 12 تن خواهد رسید.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان‌کهک با اشاره به اینکه باغداران برای تولید گیلاس زحمات زیادی متحمل می‌شوند، گفت: رسیدگی مستمر به محصولات، آبیاری و سمپاشی به موقع از اقداماتی است که باغداران انجام‌ می‌دهند.
ارباب با تاکید بر اینکه غیر از تازه‌خوری گیلاس، از آن برای تولید سرکه، کمپوت و شیره استفاده می‌شود، تصریح کرد: این میوه خواص بسیار زیادی برای سلامتی دارد.
وی با بیان اینکه شرکت کنندگان جشنواره گیلاس از کیفیت این میوه رضایت دارند، گفت: باغداران سهمی از برداشت گیلاس را به نیازمندان کمیته امداد اهدا می‌کنند.
انتهای پیام/