خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امیرمحمد گلزاده لژیونر جدید والیبال ایران در لیگ اسلوونی

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | پنجشنبه، 21 تیر 1403 - 18:34
امیرمحمد گلزاده به باشگاه والیبال آچه وولی اسلوونی پیوست.
تيم،گلزاده،وولي،پاسور،آچه

امیرمحمد گلزاده قطر پاسور بیست و یک ساله والیبال ایران که فصل قبل در تیم‌های سایپا تهران و نیان الکتریک مشهد توپ زد با عقد قراردادی راهی تیم قهرمان اسلوونی شد.
بنابر اعلام باشگاه آچه وولی اسلوونی امیرمحمد گلزاده قطر پاسور ۲۰۵ سانتی‌متری والیبال ایران که در مسابقات قهرمانی جوانان جهان بهترین بازیکن و قهرمان شد به این تیم پیوسته است و در کنار آلن اسکت دو قطر پاسور این تیم را تشکیل خواهند داد.
امیر محمد گلزاده پس از عقد قرارداد با این تیم گفت: بازی در خارج از کشور و باشگاه آچه وولی لیوبلیانا که در لیگ قهرمانان هم بازی می‌کند قطعا چالش بزرگی در دوران حرفه‌ای من خواهد بود.
من با شادی و انگیزه منتظر شروع فصل هستم، جایی که با هم تیمی‌های جدید و کادر حرفه‌ای دیدار خواهم کرد.
من ذهنیت تیم آچه وولی را دوست دارم که به قهرمانی و قهرمان شدن عادت دارد.
مطمئنم در فصل بعد هم همین‌طور خواهد بود.