خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حضور «بئاتریچه ونیزی» در ایران منتفی شد/ اجرای دوباره روحانی با ارکستر سمفونیک تهران

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | سه شنبه، 28 خرداد 1398 - 15:10
ارکستر سمفونیک تهران ۱۲ و ۱۳ تیر ماه در تالار وحدت با رهبری شهرداد روحانی و بدون حضور رهبر مهمان به روی صحنه می‌رود.
اركستر،ونيزي،سمفونيك،روحاني،مشترك،شهرداد،رودكي،بليت،هنرمند

روابط عمومی بنیاد رودکی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان؛
به گزارش خبرنگار حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، در حالی که رسانه‌ها از حضور «بئاتریچه ونیزی» رهبر ارکستر ایتالیایی در تهران و اجرای مشترک با شهرداد روحانی در ارکستر سمفونیک تهران خبر داده بودند، امروز بنیاد رودکی اعلام کرد که این اتفاق حداقل در اجرای اخیر ارکستر سمفونیک رخ نمی‌دهد.
در برخی رسانه‌ها حتی صحبت از این موضوع به میان آمده بود که «بئاتریچه ونیزی» سابقه چندانی در حوزه موسیقی ندارد و یک مدل است.
امید صدیق مدیر روابط عمومی بنیاد فرهنگی هنری رودکی ضمن تکذیب این ادعا به خبرنگار حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بحث مدل بودن این هنرمند بحث کاملاً اشتباهی است.
این ادعا احتمالاً یک شیطنت رسانه‌ای است.
ممکن است یک مجله مد به دلیل شهرت این هنرمند از او تصویری بگیرد؛ اما این دلیل نمی‌شود که «بئاتریچه ونیزی» مدل باشد.
در ایران هم مجله‌ها از هنرپیشه ها تصاویری منتشر می‌کنند.
وی افزود: «بئاتریچه ونیزی» یک رهبر ارکستر شناخته شده است؛ اما در حال حاضر ارکستر سمفونیک برنامه مشترکی با این هنرمند ایتالیایی برای روز ۱۲ و ۱۳ تیر ماه ندارد.
اجرای ارکستر سمفونیک با رهبری شهرداد روحانی روی صحنه می‌رود و ونیزی در این تاریخ، ایران نیست.
البته بنا بود که برنامه مشترک وجود داشته باشد که در حال حاضر انجام نمی‌شود.
صدیق در پاسخ به این سوال که رسانه‌ای کردن همکاری مشترک روحانی با «بئاتریچه ونیزی» پیش از این در بلیت فروشی تاثیر داشته است، بیان کرد: الان در سایت ایران کنسرت اسم او نوشته نشده و فردی که می‌خواهد بلیت بخرد، در بلیت اسم شهرداد روحانی را به عنوان رهبر ارکستر می‌بیند.
البته ممکن است به دلیل رسانه‌ای شدن همکاری مشترک «بئاتریچه ونیزی» با ارکستر سمفونیک ذهنیتی وجود داشته باشد و متناسب با آن فردی بلیت کنسرت را بخرد.
وی در پایان اضافه کرد: هر برنامه‌ای ممکن است، به دلایل مختلف کنسل شود.
بهتر است، ابتدا این همکاری قطعی شود و بعد اطلاع رسانی صورت گیرد.
البته باید بگویم که اطلاع رسانی از سوی بنیاد رودکی مبنی بر همکاری مشترک بین این هنرمند و ارکستر سمفونیک نبود و شهرداد روحانی در یکی از مصاحبه هایشان این موضوع را مطرح کردند.
انتهای پیام/
رهبر ارکستر ایتالیایی به ایران نمی‌آید