خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جامعه فوتبال خود را تافته جدا بافته ورزش نداند

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 21 تیر 1403 - 13:32
اصفهان–مدیرکل ورزش و جوانان استان اصفهان گفت: در اداره کل از هیچ اقدامی برای ارتقای فوتبال کشور کوتاهی نمیکنم و این انتظار را از جامعه فوتبال دارم که خود را تافته جدا بافته نداند.
فوتبال،ورزش،استان،اصفهان،نگاه،جامعه

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی صدری ظهر پنجشنبه در حاشیه مجمع عمومی عادی سالیانه هیأت فوتبال استان اصفهان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: معتقد هستم که هر زمان نگاه یک حاکمیت به زیر مجموعه خود به صورت غیر منطقی توزیع شود حتماً ملاحظات مشکلاتی را ایجاد می‌کند.
وی افزود: از دید مردم و از دید جامعه ورزشی، فوتبال تمام حمایت‌ها و عنایت‌ها را به سمت خود کشیده است، اما واقعیت چنین نیست؛ البته در این زمینه سیاستگذاری حوزه فوتبال هم در جهان و هم در ایران و استان به این موضوع دامن زده است.
مدیرکل ورزش و جوانان استان اصفهان اضافه کرد: با نگاه آسیب شناسی اجتماعی باید بیان کنم که باید این نگاه اصلاح شود به گونه‌ای که فوتبال تافته جدا بافته از ورزش کشور نیست، بلکه فوتبال یکی از قطره‌های دریای ورزش است.
وی تصریح کرد: رتبه فوتبال ایران در جهان جایگاه ویژه‌ای ندارد اما اسم حمایت‌های ویژه در خصوص این ورزش وجود دارد به گونه‌ای که کل ورزش در یک سو و فوتبال در سوی دیگر قرار داده شده است و ما باید کل جامعه ورزش را در یک سو داشته باشیم.
صدری با بیان اینکه در اداره کل ورزش و جوانان استان اصفهان از هیچ اقدامی برای ارتقای یک پله‌ای فوتبال کشور کوتاهی نخواهم کرد، گفت: اما این انتظار را از جامعه فوتبال دارم که خودش را تافته جدا بافته نداند.