سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رشد 7 درصدی ورزشکاران سازمان یافته مازندرانی

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 20 تیر 1403 - 11:41
مدیرکل ورزش و جوانان مازندران گفت: تعداد ورزشکاران سازمان یافته استان مازندران 7 درصد رشد داشته است.
ورزش،مازندران،استان،جوانان،ورزشي،درصد،مازندراني،رجبي،پاداش،م ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، علی رجبی؛ مدیرکل ورزش و جوانان مازندران گفت: سال گذشته 365 مدال توسط ورزشکاران مازندرانی کسب شد.
وی افزود: با میزبانی استان مازندران در مسابقات مختلف ورزشی ملی و بین المللی روبه‌رو هستیم و در استان مازندران میزبانی از مسابقات بین المللی حدود 33 درصد افزایش داشت.
رجبی به حضور پرتعداد ورزشکاران مازندرانی در اردوهای تیم‌های ملی اشاره کرد و گفت: در سالی که گذشت 104 درصد رشد حضور ملی پوشان مازنی را در عرصه‌های ورزشی داشتیم.
مدیرکل ورزش و جوانان استان مازندران با تاکید بر اینکه در یک سال گذشته 55 بار در استان مازندران، میزبان اردوهای تیم ملی بودیم از رشد ثبت باشگاه‌های ورزشی خبر داد و یادآور شد: تعداد مجوز فعالیت باشگاه‌های خصوصی 52 درصد رشد داشت و در بحث برگزاری مجامع ورزشی 90 درصد رشد داشتیم.
وی توجه ویژه به ورزش روستاها را ضروری دانست و گفت: 86 خانه روستایی در روستاهای مختلف راه اندازی شد.
وی ترویج ورزش همگانی را مهم برشمرد و افزود: در ورزش همگانی 152 برنامه متفاوت در شهرهای مختلف استان داشتیم.
مدیرکل ورزش و جوانان مازندران افزود: با استقبال جوانان 16 ثبت مجوز تشکل مردم نهاد ثبت شد و بیشترین صدور مراکز مشاوره ازدواج را داشته‌ایم که حدود 15 مورد بود.
مدیرکل ورزش و جوانان مازندران در ادامه بحث زیرساخت‌های ورزشی را از دیگر اقدامات مهم اعلام کرد و افزود: 33 پروژه نیمه کاره افتتاح شده که 233 درصد رشد داشت و برای 41 پروژه دیگر 315 میلیارد بودجه نیاز است.
وی گفت: حمایت ویژه از المپیکی‌های مازندرانی‌ها ثبت شد و حمایت و پشتیبانی از ورزشکاران المپیکی مهمترین دستورالعمل جلسات شورای عالی ورزش است و 40 اعزامی به المپیک داریم که 8 ورزشکار مازندرانی هستند.
رجبی افزود: هفته گذشته وزیر ورزش پاداش خوبی را برای حسن یزدانی در نظر گرفته است.
رجبی به پاداش ویژه برای المپیکی‌ها اشاره کرد و یادآور شد: وزارت ورزش اعلام کرد کسانی که در المپیک طلا بگیرند 8 میلیارد و کسانی که مدال نقره کسب کنند 4 میلیارد و برنز 2 میلیارد پاداش خواهند گرفت و در استان هم در تلاش هستیم تا پاداش خوبی را برای مدال آوران مازندرانی داشته باشیم.
انتهای پیام/