سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درگیری کارکنان ترکیش ایرلاین با ماموران پلیس ایران

مشرق | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 19 تیر 1403 - 18:31
جنجال ایجاد شده درخصوص دفتر هواپیمایی ترکیش ایرلاین در ایران که گفته می‌شد به خاطر حجاب بوده است، ابعاد دیگری هم دارد.
پلمب،پليس،هواپيمايي،ماموران،تركيش

به گزارش مشرق، روز دوشنبه خبری در فضای مجازی مبنی بر پلمب شدن دفتر هواپیمایی «ترکیش ایرلاین » منتشر شد.
خبرنگار ما در همین راستا کسب اطلاع کرد که این خبر صحت دارد اما ماجرا به صورت کامل روایت نشده است.
ماموران پلیس نظارت بر اماکن عمومی روز دوشنبه ۱۸ تیر ماه به دفتر هواپیمایی ترکیش ایرلاین مراجعه می‌کنند تا اخطار اولیه را درباره عدم رعایت حجاب از سوی کارکنان آن بدهند اما کارکنان این شرکت هواپیمایی با ماموران پلیس درگیر می‌شوند.
علت اصلی پلمب ترکیش ایرلاین درگیری با ماموران پلیس هم بوده است چراکه پلیس می‌گوید هیچ واحد صنفی را برای بار اول به دلیل عدم رعایت حجاب پلمب نمی‌کند و اگر قرار باشد یک واحد صنفی پلمب شود، حتما ماموران پلیس اخطارهای قبلی را صادر و با خود به همراه دارند.
طبق اطلاع خبرنگار، فردا ۲۰ تیرماه این دفتر هواپیمایی بازگشایی و فک پلمب می‌شود.