خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جاده خوش‌ییلاق به استان سمنان مسدود شد

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 10 بهمن 1397 - 10:09
فرماندار شهرستان آزادشهر گفت: به علت بارش برف و کولاک شدید و همچنین ریزش سنگ در جاده جاده اصلی خوش ییلاق آزادشهر به شاهرود استان سمنان بسته شده است.
بارش،برف،آزادشهر،كوهستاني،جاده

سیدرسول حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در آزادشهر با اشاره به بارش برف در مسیرهای کوهستانی این شهرستان اظهار داشت: بارش برف در مناطق کوهستانی همچنان ادامه دارد و در برخی از مناطق کوهستانی مانند خوش ییلاق همراه با وزش شدید باد منجر به کولاک برف شده است.
وی افزود: به علت بارش شدید برف و طوفان در جاده خوش ییلاق در محدوده استان سمنان و کاهش دید در این مسیر، برای جلوگیری از حوادث احتمالی این جاده بسته شده است.
فرماندار شهرستان آزادشهر اظهار کرد: در این جاده در حوزه استان گلستان نیز ریزش سنگ از کوه داشتیم که نیروهای راهداری اکنون در حال آزادسازی مسیر هستند و این مسیر تا زمان کاهش بارش برف و کولاک بسته خواهد بود.
حسینی گفت: بیش از 80 میلی متر بارش باران در شهرستان آزادشهر از دیروز تاکنون ثبت شده و بر اساس پیش‌بینی هواشناسی این وضعیت تا عصر امروز ادامه دارد.
وی اظهار کرد: رانندگان می‌توانند از دیگر مسیرهای جایگزین برای تردد به سمت استان سمنان استفاده کنند.
انتهای پیام/ح