خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 17 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

2 بازیکن کلیدی دیگر با پدیده شهر خودرو تمدید کردند

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 28 خرداد 1398 - 13:33
حسین مهربان و یونس شاکری به مدت 4 سال قرارداد خود را با باشگاه شهرخودرو تمدید کردند.
فصل،تيم،مهربان،تمديد،باشگاه،حسين،فوتبال،شاكري

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، در ادامه فعالیت‌های این باشگاه در فصل نقل و انتقالات، قرارداد یونس شاکری و حسین مهربان با این باشگاه به مدت 4 سال دیگر تمدید شد.
توافق با این دو بازیکن بومی که در لیست یحیی گل‌محمدی حضور داشتند، در شرایطی حاصل شد که تیم‌های زیادی ، به دنبال جذب آنها بودند اما با تلاش حمیداوی مالک باشگاه قرار دادهای آنها تمدید شد.
حسین مهربان از جمله بازیکنانی است که در آکادمی شهرخودرو به فوتبال ایران معرفی شد.
مهربان از لیگ چهاردهم به همراه شهرخودرو در لیگ برتر حضور دارد و در فصل قبل یکی از نفرات تاثیر گذار تیم در خط حمله بود و توانست نمایش خوبی را از خود به جای بگذارد.
یونس شاکری نیز فصل گذشته در کنار امین قاسمی‌نژاد با به ثمر رساندن 10 گل، بهترین گلزن تیم فوتبال شهرخودرو بود.
وی موفق شد در آخرین دیدار فصل گذشته، با یک ضربه سر دیدنی، گل برتری شهرخودرو مقابل ماشین‌سازی را به ثمر برساند تا برای نخستین بار در تاریخ فوتبال خراسان، باشگاهی مشهدی به سهمیه آسیایی دست یابد.
پیش از این، تیم شهرخودرو سیدمهدی رحمتی، گلر نامی و باتجربه استقلال تهران و تیم ملی را جذب کرد و قرارداد اکبر صادقی، امین قاسمی‌نژاد، حسین مرادمند، سعید صادقی و علی نعمتی نیز تمدید شده است.
انتهای پیام/ن