خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تولید ۱۳۰ کیلووات انرژی خورشیدی در ساختمان‌های شرکت گاز کردستان

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 19 تیر 1403 - 10:49
سنندج- مدیر عامل شرکت گاز استان کردستان گفت: ۱۳۰ کیلووات انرژی خورشیدی در ساختمان های شرکت گاز استان تولید و به شبکه برق سراسری تغذیه می‌شود.
انرژي،تجديد،پذير،خورشيدي،شركت،برق،گاز

به گزارش خبرنگار مهر، احمد فعله گری پیش از ظهر سه شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران از تولید ۱۳۰ کیلووات انرژی خورشیدی در ساختمان‌های شرکت گاز استان و تغذیه آن به شبکه برق سراسری خبر داد.
وی به اهمیت تولید برق از طریق سیستم‌های فتوولتائیک اشاره کرد و افزود: امروزه، بحران‌های سیاسی، اقتصادی و مسائلی نظیر محدودیت دوام ذخایر فسیلی، نگرانی‌های زیست محیطی، افزایش جمعیت، رشد اقتصادی و ضریب مصرف، همگی مباحثی هستند که برنامه ریزی برای بهره‌مندی از منبع انرژی تجدید پذیر را ضروری می‌سازد.
وی افزود: امروزه استفاده از انرژی‌های تجدید پذیر و استفاده از منابع انرژی که در مقایسه با طول عمر انسان‌ها به صورت مداوم در حال جایگزینی هستند مانند انرژی خورشید، انرژی باد، انرژی امواج دریا، انرژی زیست توده و … از بهترین راهکارهای پیش روی بشر جهت جایگزینی با سوخت‌های تجدید پذیر به شمار می‌رود.
مدیر عامل شرکت گاز استان کردستان دسترسی کشور به انواع منابع انرژی‌های تجدید پذیر، برای توسعه اقتصادی کشور را دارای اهمیت ویژه ای دانست و بیان داشت: این شرکت جهت بهره مندی از منابع انرژی تجدید پذیر از جمله سامانه‌های خورشیدی نسبت به نصب و راه اندازی ۱۳۰ کیلو وات انرژی خورشیدی در ۱۴ سایت و ساختمان‌های اداری شهرستان‌ها اقدام کرده است.
فعله‌گری گفت: بیش از ۳۰ درصد از برق مصرفی شرکت گاز استان کردستان از انرژی تجدید پذیر خورشیدی تأمین می‌شود.