خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آزمون ارزیابی برای دانشجویان پزشکی خارج از ایران برگزار شده است

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | سه شنبه، 19 تیر 1403 - 08:55
معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: شرط معدل برای پذیرش دانشجویان متقاضی ادامه تحصیل در داخل کشور حذف شده است.
بهداشت،وزارت،كشور،آزمون،تحصيل،آموزشي،معاون

در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
ابوالفضل باقری فرد٬ معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: افزایش ظرفیت پزشکی بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی به مدت دو سال است که انجام شده و امسال یک و نیم همت برای افزایش ظرفیت پزشکی اختصاص داده شده است.
وی بیان کرد: بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی سال بعد آخرین سال افزایش ظرفیت های پزشکی است و امیدواریم که مجلس بودجه اختصاص یافته این طرح برای سال های گذشته را بدهد.
معاون آموزشی وزارت بهداشت ادامه داد: در مواردی دانشجویانی بوده اند که در دانشگاه های خارج از کشور تحصیل کرده و هنگام ادامه تحصیل در یکی از دانشگاه های داخل کشور متوجه غیر مجاز بودن دانشگاه مبدا شده اند؛ وزارت بهداشت برای این افراد آزمون ارزیابی برگزار کرده است.
وی افزود: شرط معدل برای پذیرش دانشجویان متقاضی ادامه تحصیل در داخل کشور حذف شده و بازار سوء استفاده کنندگان برچیده شده است.
معاون آموزشی وزارت بهداشت تاکید کرد: ورود دانشجویان ایرانی خارج به داخل کشور توسط وزارت بهداشت در این دولت ساماندهی شده است.
دانشجویانی که ۷۲ واحد را گذرانده بودند٬ شرایط شرکت در آزمون را داشته اند.
معاون آموزشی وزارت بهداشت اضافه کرد: وزارت بهداشت سالیانه دو بار این آزمون را برگزار می‌کند و این آزمون در راستای عدالت محوری است.
باقری تاکید کرد: اکنون ۱۰ هزار و ۲۰۰ دانشجوی خارجی از ۵۲ کشور جهان در ایران تحصیل می‌کنند.