خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیمه بیکاری 1708 کارگر گلستانی در مناطق سیل‌زده برقرار شد

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 28 خرداد 1398 - 11:52
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان گفت: دو هزار و 455 کارگر در 244 واحد تولیدی برای برقراری بیمه بیکاری معرفی شده بودند که تاکنون بیمه یک‌هزار و 708 نفر در 182 واحد تولیدی برقرار شده است.
بيمه،بيكاري،توليدي،مازندراني،تعاون،برقراري،رفاه

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، سعید مازندرانی ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهارداشت: سیل فروردین ماه، خسارت‌های سنگینی به بخش‌های مختلف صنعتی، کشاورزی و خدماتی در برخی مناطق استان وارد کرد و سبب تعطیلی برخی از کارگاه‌های تولید شد.
وی افزود: از همان روزهای نخست وقوع سیلاب تلاش کردیم تا در چارچوب قانون و البته خارج از تشریفات معمول اداری درباره برقراری بیمه بیکاری برای کارگرانی که در این حادثه شغل خود را از دست دادند، اقدام کنیم.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان گفت: دو هزار و 455 کارگر در 244 واحد تولیدی برای برقراری بیمه بیکاری معرفی شده بودند که تاکنون بیمه یک‌هزار و 708 نفر در 182 واحد تولیدی برقرار شده است.
وی ادامه داد: درباره کارگران شاغل درواحدهای تولیدی که فاقد بیمه بوده و امکان حمایت از آنان از محل منابع صندوق بیمه بیکاری میسر نشده است نیز در صورت اعلام آمار قطعی بیکارشدگان از سوی دستگاه‌های متولی تصمیم‌گیری می‌شود.
مازندرانی گفت: اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای حمایت از کارگران زحمتکش اقدامات حمایتی را در دستور کار قرار داده است.
انتهای پیام/ ز