خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روند تجویز داروهای تک‌نسخه‌ای برای بیماران - تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | شنبه، 16 تیر 1403 - 11:49
دبیر کارگروه بررسی و تدوین فهرست دارویی ایران روند تجویز داروهای تک نسخه ای برای بیماران در شرایط خاص را تشریح کرد.
بيمار،داروهاي،دارويي،دارو،فهرست،نماينده،تجويز

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، نازیلا یوسفی با تأکید بر این‌که بر اساس قانونْ تجویز داروهای خارج از فهرست رسمی دارویی ایران تخلف محسوب می‌شود، اظهار کرد: در شرایطی که پزشک متخصص براساس شواهد علمی مستند، اثربخشی داروهای موجود در فهرست را برای یک بیمار خاص کافی نداند و برای درمان بیمار، نیاز به دارویی خارج از فهرست دارویی کشور باشد، تجویز دارو تنها با پذیرش مسئولیت از طرف پزشک و بیمار (در فرم درخواست داروی موردی) و با تأیید کمیته منتخب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (کمیته ماده 9 آیین‌نامه اجرایی برنامه توسعه ششم) امکان‌پذیر خواهد بود.
وی افزود: در صورت تأیید تجویز در کمیته ماده 9 که متشکل از نماینده سازمان غذا و دارو، نماینده معاونت درمان، نماینده سازمان نظام پزشکی و نماینده انجمن‌های علمی پزشکی است که هر دو هفته یک بار برگزار می‌شود، بیمار به یکی از شرکت‌های واردکننده یا تولیدکننده داروهای تک‌نسخه‌ای معرفی و فرایندهای بازرگانی دارو که فرایندی زمان‌بر است، انجام و دارو از طریق داروخانه‌های خاص تحویل بیمار خواهد شد.
دبیر کارگروه بررسی و تدوین فهرست دارویی ایران خاطرنشان کرد: لازم به ذکر است که داروهای تک‌نسخه‌ای مشمول سیاست‌های حمایتی (بیمه‌ای و غیربیمه‌ای با استفاده از منابع دولتی) نمی‌شوند.
انتهای پیام/+