خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مقر فرماندهی صهیونیست‌ها در «کریات شمونه» زیر آتش حزب الله+ فیلم

مهر | بین‌الملل | جمعه، 15 تیر 1403 - 22:12
حزب الله لبنان مقر فرماندهی ارتش رژیم صهیونیستی را در پادگان «کریات شمونه» هدف حمله سنگین با راکت‌های کاتیوشا قرار داد.
شهرك،حزب،الله،هدف

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المنار، حزب الله لبنان اعلام کرد که شهرک صهیونیست‌نشین «کریات شمونه» را در شمال فلسطین اشغالی هدف حمله سنگین موشکی قرار داده است.
در بیانیه حزب الله آمده است: برای حمایت از ملت استوار فلسطین در نوار غزه و پشتیبانی از مقاومت دلاور و شریف آن و پاسخ به تجاوزگری‌های رژیم صهیونیستی علیه روستاها و غیرنظامیان در جنوب لبنان به‌ویژه دو شهرک یحمر شقیف و کفر تبنیت، مجاهدان مقاومت اسلامی مقر فرماندهی تیپ ۷۶۹ در پادگان کریات شمونه را هدف موشک‌های کاتیوشا قرار دادند.
حزب الله همچنین اعلام کرد که یک ساختمان مورد استفاده نظامیان صهیونیست را در شهرک صهیونیست‌نشین «شلومی» با سلاح مناسب هدف قرار داده است.