خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حضور باشکوه مردم در انتخابات سبب ناامیدی دشمنان می‌شود - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 15 تیر 1403 - 12:49
تولیت حرم حضرت معصومه سلام الله علیها انتخابات را تجلی جمهوریت نظام دانست و گفت: هرچه حضور مردم در انتخابات باشکوه تر باشد جمهوریت این نظام ولایی بیشتر به نمایش گذاشته می شود و دشمنان از تلاش برای تحریم و تضعیف این نظام ولایی ناامیدتر می شوند.
انتخابات،نظام،ولايي،جمهوريت،دشمنان،تكليف

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت‌الله سید محمد سعیدی امام جمعه قم در نخستین دقایق آغاز رأی‌گیری مرحله دوم چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری با حضور در مسجد امیرالمؤمنین (ع) دور شهر رأی خود را به صندوق انداخت.
وی شرکت در انتخابات را یک تکلیف عینی برای همه آحاد جامعه دانست و گفت: عمل به این تکلیف هم از نظر تأیید نظام الهی و هم از نظر ناامید کردن دشمنان، در نزد خداوند متعال مأجور است و خداوند برای هر قدمی که در این راه برداشته شود ثواب می‌نویسد.
تولیت آستان مقدس حضرت معصومه سلام الله علیها انتخابات را تجلی جمهوریت نظام دانست و افزود: هرچه حضور مردم در انتخابات باشکوه‌تر باشد جمهوریت این نظام ولایی بیشتر به نمایش گذاشته می‌شود و دشمنان از تلاش برای تحریم و تضعیف این نظام ولایی ناامیدتر می‌شوند.
وی ادامه داد: مردم اگر پیشرفت کشور را می‌خواهند باید حضوری پرشور در انتخابات داشته باشند تا دولت با قدرت و پشتوانه بیشتری بتواند حقوق ملت را استیفا کند.
انتهای پیام/