سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرهیز مسئولان کرمانشاهی از جانبداری و سوءاستفاده شغلی در انتخابات

مهر | استان‌ها | جمعه، 15 تیر 1403 - 08:31
کرمانشاه- معاون اجتماعی وپیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمانشاه به مسئولین این استان جهت هرگونه جانبداری افراطی و سوءاستفاده از موقعیت شغلی برای هر یک کاندیداهای ریاست جمهوری هشدار داد.
انتخابات،ستاد،عباسي،انتخاباتي،پيشگيري،توجه،اعلام،ستادها،كرما ...

به گزارش خبرنگار مهر، نیکزاد عباسی در دومین نشست ستاد پیشگیری از جرایم و تخلفات انتخاباتی چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری که شامگاه پنج شنبه با حضور اعضای این ستاد در سالن جلسات دادگستری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: نظام جمهوری اسلامی اولین مدعی و مطالبه‌گر سلامت انتخابات است.
وی با اشاره به مصوبات ستاد مرکزی پیشگیری و رسیدگی به جرایم انتخاباتی، افزود: سو استفاده از امکانات دولتی و نهادها موضوعی است که لازم است نهادهای اطلاعاتی و امنیتی در این خصوص اهتمام ویژه داشته باشند تا در صورت مشاهده سریعاً برخورد قانونی لازم صورت گیرد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمانشاه ضمن تأکید بر حضور پرشور مردم در انتخابات پیش رو، گفت: با توجه به شور انتخاباتی مردم طی روزهای اخیر و طرفداری از نامزد موردنظر خود، به این نکته باید توجه شود که ۲ قطبی سازی جامعه کار اشتباهی است و این موضوع نباید باعث ایجاد اختلاف و تفرقه بین مردم شود چرا که هر ۲ نامزد نهایی مورد تأیید شورای نگهبان هستند.
عباسی با هشدار جدی به مسئولین این استان، تاکید کرد: وظیفه دستگاه قضائی صیانت از سلامت و امنیت انتخابات است.
وی ادامه داد: اگر مسئولانی که در بخش‌های مختلف دارای مسئولیت هستند از مقام و موقعیت خود در موضوع انتخابات سو استفاده کنند به آنها تذکرات لازم داده خواهد شد و در صورتی که رعایت نکنند بلافاصله پرونده قضائی تشکیل و مطابق قانون با آنها برخورد می‌شود.
عباسی ضمن تذکر جدی به رؤسای ستاد نامزدها در خصوص برخی مسائل، تصریح کرد: مسئولین ستادها توجه داشته باشند از پیش بینی و اعلام نتایج قبل از اعلام مراجع رسمی خودداری کنند.
وی گفت: ستادها پس از اعلام نتایج در روز شنبه که در آستانه شروع ماه محرم هستیم ضمن حفظ احترام این ایام از ایجاد کارناوال‌های شادی و برگزاری جشن‌های خیابانی بپرهیزند.