خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزش باد شدید و خیزش گردوخاک در استان بوشهر/ خلیج فارس متلاطم است

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 14 تیر 1403 - 13:07
بوشهر- کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر گفت: از امروز تا پنج روز آینده احتمال خیزش گردوخاک محلی در مناطق مستعد و نفوذ گردوغبار فرامنطقه‌ای به استان بوشهر، وجود دارد.
استان،وزش،بوشهر،ساعات،باد

طلیعه محمدی گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بررسی نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد که وزش باد نسبتاً شدید شمال غربی به‌تناوب تا فردا در سطح استان بوشهر و روی دریا ادامه دارد و طی این مدت دریا در برخی ساعات مواج خواهد بود.
کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر افزود: از روز یکشنبه، مجدداً با افزایش نسبی سرعت وزش باد، سواحل و فراساحل استان در برخی ساعات به‌تناوب مواج پیش‌بینی می‌شوند.
وی گفت: از امروز تا پنج روز آینده احتمال خیزش گردوخاک محلی در مناطق مستعد و نفوذ گردوغبار فرامنطقه‌ای به استان، وجود دارد.
محمدی تصریح کرد: آسمان استان بوشهر در ساعت‌های آینده صاف تا کمی ابری همراه با غبار محلی، در بعضی ساعات وزش باد و در برخی نقاط همراه با گردوخاک پیش بینی می‌شود.
وی ادامه داد: جهت وزش باد متغیر، غالباً شمال غربی تا غربی با سرعت ۱۰ تا ۳۸ گاهی تا ۴۶ کیلومتر در ساعت، در برخی ساعات در سواحل و فراساحل جنوبی ۱۸ تا ۴۶ گاهی بیش از ۶۰ کیلومتر در ساعت خواهد بود.
کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر یادآور شد: ارتفاع موج دریا ۹۰ تا ۱۵۰ گاهی تا ۱۸۰ سانتیمتر، در سواحل و فراساحل جنوبی ۱۲۰ تا ۲۱۰ گاهی تا ۲۷۰ سانتی متر پیش بینی می‌شود.