خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واریز علی‌الحساب متناسب‌سازی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی - تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 13 تیر 1403 - 19:59
میرهاشم موسوی، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی، از پرداخت 12 هزار و 600 میلیارد تومان بابت 3 میلیون تومان علی الحساب متناسب سازی و کمک معیشت بیش از 4 میلیون بازنشسته کشور برای ماه های فروردین تا خرداد خبر داد.
بازنشستگان،سازمان،واريز،عزيز،معيشت،تأمين،تومان

به‌گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، میرهاشم موسوی، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به رویکرد دولت سیزدهم و شهید جمهور در مورد ارتقای معیشت اقشار بازنشسته و مستمری‌بگیر گفت: یکی از دغدغه‌های اصلی و مهم دولت مردمی سیزدهم و شخص رئیس‌جمهور شهید حضرت آیت‌الله رئیسی، توجه به معیشت و زندگی بازنشستگان و مستمری‌بگیران عزیز بود.
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی افزود: در استمرار این نگاه، دولت محترم براساس مصوبه‌ای که در هفته گذشته به موجب قانون بودجه داشت؛ به همه صندوق‌های بازنشستگی ابلاغ کرد که 3 میلون تومان بابت متناسب‌سازی فروردین تا خرداد به‌صورت علی‌الحساب برای متناسب‌سازی و معیشت بازنشستگان واریز کنند.
وی ادامه داد: ما اعلام کرده بودیم که در تلاش هستیم به محض تأمین منابع که رقمی بالغ بر 12 هزار و 600 میلیارد تومان را شامل می‌شود؛ این مبلغ علی‌الحساب را پرداخت ‌کنیم.
به لطف خداوند متعال و با همکاری سازمان برنامه و نظام پولی و بانکی کشور و عزیزانی که در سازمان تلاش کردند، این منابع تأمین شده و طی ساعات آینده مبلغ 3 میلیون تومان به حساب همه مستمری‌بگیران و بازنشستگان عزیز سازمان تأمین‌اجتماعی واریز می‌شود.
موسوی با بیان اینکه بعد از این ما در تعامل با بازنشستگان عزیز و نمایندگان کانون‌های بازنشستگی، احکام و شرایطی را که به موجب قانون بایستی تطبیق و اجرا کنیم، جمع‌بندی خواهیم کرد، خاطرنشان کرد: این واریز برای همه بازنشستگان و مستمری‌بگیران خواهد بود و با هماهنگی فنی با بانک، همین امروز به صورت کامل به حساب همه بازنشستگان و مستمری‌بگیران عزیز تأمین‌اجتماعی واریز می‌شود.
انتهای پیام/