سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فتاح: در معرض مراجعه بودم اما وقتی اصلحی هست، ما تابعیم

مهر | سیاسی | چهارشنبه، 13 تیر 1403 - 19:30
پرویز فتاح در جمع حامیان جلیلی گفت: می‌دانید که در معرض یک مراجعه بودم اما وقتی اصلحی هست ما تابعیم.
جليلي،روح،عنوان،مستضعفان،ادامه،فتاح،آقا

به گزارش خبرنگار مهر سید پرویز فتاح رئیس بنیاد مستضعفان در جمع حامیان جلیلی گفت: به روح آیت الله رئیسی، به روح آل هاشم، به روح مالک رحمتی، به روح شهید امیرعبداللهیان و شهدای کادر پرواز و شهید موسوی درود می‌فرستیم.
وی ادامه داد: می‌دانید که در معرض یک مراجعه بودم اما وقتی اصلحی هست ما تابعیم.
وی افزود: چند ساعت به پایان تبلیغات مجاز مانده و ساعت کاری نیست.
به عنوان شخص خودم و یکی از ارادتمندان آقای جلیلی اعلام می‌کنم پای کاندیدای اصلح ایستاده‌ایم.
فتاح گفت: اطمینان دارم با انتخاب آقا سعید راه حاج قاسم، راه شهدا، راه مدافعان حرم و راه مقاومت ادامه پیدا خواهد کرد.
وی عنوان کرد: جلیلی مخصوصاً دیشب نشان دادند که برنامه دارند.
به عنوان یک کارشناس عرض می‌کنم و به عنوان کسی که سه حکم از طرف آقا گرفته‌ام، همه بدانند که دکتر جلیلی برنامه دارند.
وی تصریح کرد: جلیلی حامی مستضعفان، کارگران هستند.
مسئول کمیته امداد بودم، در بهزیستی بودم و اطمینان دارم با حضور دکتر جلیلی مددجویان، کارگران و مستضعفان با امید به ایشان نگاه خواهند کرد.
وی گفت: او بازمانده از راه جانبازان است و به فضل الهی با حضور ایشان این مسیر ادامه پیدا خواهد کرد.