خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برای نجات مام میهن به آقای پزشکیان رای خواهم داد

اعتماد | همه | چهارشنبه، 13 تیر 1403 - 12:30
فرشاد مومنی با اعلام حمایت از مسعود پزشکیان اعلام کرد: آقای پزشکیان باید هزینه فرصت مفت خوارگی را بالا ببرند و تکلیف بانک‌های خصوصی متجاوز به حقوق مردم را یکسره بکنند.
پزشكيان،مسعود،اعلام،خوارگي،مام،مفت،مومني

کد خبر: 665840 | ۱۴۰۳/۰۴/۱۳ ۱۲:۲۶:۰۴
فرشاد مومنی با اعلام حمایت از مسعود پزشکیان اعلام کرد: آقای پزشکیان باید هزینه فرصت مفت خوارگی را بالا ببرند و تکلیف بانک‌های خصوصی متجاوز به حقوق مردم را یکسره بکنند.
فرشاد مومنی، اقتصاددان در حمایت از مسعود پزشکیان، نامزد انتخابات ریاست جمهوری پیش رو گفت: با لحاظ کردن همه شرایط خطیر و خطراتی که مام میهن را تهدید می‌کند و با اتکا به اینکه در چند دهه‌ای که آقای دکتر مسعود پزشکیان را می‌شناسم که دروغگو و فاسد نبوده‌اند و تعهد کرده‌اند که به موازین عدالت اجتماعی به ویژه در حیطه آموزش و سلامت پایبند هستند و از شوک درمانی هم می‌پرهیزند من با قید اینکه آن ملاحظه‌ها برای کرامت انسانی که وعده قانون اساسی ما لازم است اما کافی نیست و شرط کفایت این است که هزینه فرصت مفت خوارگی را بالا ببرند، تکلیف بانک‌های خصوصی متجاوز به حقوق مردم را یکسره بکنند و با فساد از طریق یک برنامه ملی پیشگیرانه مبارزه بکنند و یک برنامه اعتلای تولید فناورانه را در جهت تکمیل آن تعهدات به کار بگیرند و با حفظ حق نظارت مستمر تخصصی و مدنی و برخورد فعال و انتقادی با جهت‌گیری‌های ایشان چه در انتخاب افراد و چه در انتخاب سیاست‌ها من اعلام می‌کنم برای نجات مام میهن به آقای پزشکیان رای خواهم داد.