خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وقوع حادثه امنیتی جدید در دریای سرخ

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | یکشنبه، 10 تیر 1403 - 10:49
مرکز هماهنگی تجارت نیروی دریایی انگلیس از وقوع یک حادثه در دریای سرخ در نزدیکی یمن خبر داد.
يمن،سرخ،درياي،ارتش،حمله،كشتي،اشغالي،عازم

همانطور که در بیانیه مرکز هماهنگی تجارت نیروی دریایی انگلیس در شبکه اجتماعی آمده است، یک حادثه امنیتی در ۱۳ مایل دریایی جنوب غربی شهر بندری مو‌ها در یمن به ثبت رسیده است.
این حادثه در حالی رخ می‌دهد که انصارالله یمن به تازگی از جدیدترین سلاح خود رونمایی کرده است.
پیشتر جنبش انصارالله به چهار کشتی تجاری در دریای سرخ و مدیترانه حمله کردند.
در ۲۷ ژوئن، یحیی سریع، سخنگوی ارتش یمن از اولین حمله انصارالله با موشک مافوق صوت به یک کشتی اسرائیلی خبر داد.
ارتش یمن در حمایت از مقاومت ملت فلسطین در نوار غزه چند کشتی اسرائیلی یا کشتی‌های عازم سرزمین‌های اشغالی را در دریای سرخ و تنگه باب‌المندب هدف قرار داده است و می‌گوید که نیرو‌های ارتش این کشور متعهد شده‌اند تا زمانی که رژیم اسرائیل، حملات خود به غزه را متوقف نکند، حملات به کشتی‌های این رژیم یا کشتی‌های عازم سرزمین‌های اشغالی را در دریای سرخ ادامه خواهند داد.
نیرو‌های ارتش یمن در عین حال تاکید کرده‌اند که کشتیرانی در خیلج عدن و دریای سرخ برای سایر کشتی‌ها آزاد است و آنها از امنیت کامل برخوردار هستند.
آمریکا و انگلیس با همراهی ۸ کشور دیگر، ۲۱ دی ماه گذشته برابر با ۱۱ ژانویه ۲۰۲۴ در پی قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل، حمله به مواضع انصارالله یمن را آغاز کردند.
مترجم: اعظم پورکند