خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 21 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آژیر خطر اعتیاد / وجود ۴۳ هزار معتاد در خراسان شمالی

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 27 خرداد 1398 - 22:27
بجنورد- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان شمالی گفت: اعتیاد این بلای خانمانسوز کشور را فراگرفته و در خراسان شمالی برای مقابله با اعتیاد نیازمند یک عزم عمومی هستیم.
اعتياد،مبارزه،استان،مواد،حياتي،خراسان،مخدر،شمالي،حوزه

به گزارش خبرگزاری مهر، ولی الله حیاتی اظهار کرد: در دنیا ۲۷۵ میلیون نفر در گیر اعتیاد هستند و این آمار در ایران دو میلیون و ۸۰۰ هزار نفر و در خراسان شمالی ۴۳ هزار نفر است.
حیاتی افزود: خراسان شمالی در شاخص تعداد افراد مبتلا به اعتیاد در رتبه ششم کشوری قرار دارد که یکی از دردهای استان است.
وی با بیان اینکه برای مبارزه و مقابله با اعتیاد اقدامات ارزشمندی در سطح های مختلف استان انجام شده است، تصریح کرد: میزان کشفیات مواد مخدر در سال گذشته دو نیم تن و در سه ماهه نخست امسال ۹۰۰ کیلوگرم بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد داشته است.
معاون سیاسی استاندار خراسان شمالی مطرح کرد: در حوزه درمان ۳۳ هزار معتاد استان تحت پوشش خدمات درمانی هستند و ۶۷۴ معتاد متهاجر خیابانی در کمپ ها به مدت ۶ ماه برای زدودن اعتیاد هستند.
حیاتی با تاکید بر اینکه در حوزه فرهنگی و پیشگیری نیازمند به آموزش هستیم، تصریح کرد: سال گدشته ۷۰ درصد دانش آموزان دوره های اول و دوم متوسطه تحت آموزش پیشگیری از اعتیاد قرار گرفتند.
وی افزود: امروز ما چاره ای جز اجتماعی کردن موضوع مبارزه با اعتیاد و حضور سازمان های مردم نهاد نداریم که یادآور می شوم در استان ۷۰ سمن در حوزه اعتیاد فعال است.
این مسئول گفت: سند جامع مبارزه با مواد مخدر استان تهیه و برش شهرستانی آن در اختیار فرمانداران قرار گرفته و استاندار نیز در این رابطه با دبیر کل ستاد مبارزه با مواد کشور دیدار داشت.
حیاتی مطرح کرد: به زودی هیئتی از سوی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور به خراسان شمالی سفر خواهند داشت و هدف از این سفر استفاده حداکثری استان از اعتبارات مربوط به حوزه مبارزه با مواد مخدر است.