خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمله جنگنده‌های آمریکایی و انگلیسی به فرودگاه الحدیده یمن - تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | جمعه، 08 تیر 1403 - 18:41
منابع خبری از حمله جنگنده های ائتلاف آمریکایی و انگلیسی به فرودگاه الحدیده یمن خبر دادند.
فرودگاه،ائتلاف،انگليسي،آمريكايي،يمن

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، منابع خبری امروز جمعه از حمله مشترک جنگند‌ه‌های ائتلاف آمریکایی و انگلیسی به فرودگاه بین‌المللی الحدیده طی 4 نوبت خبر دادند.
بر اساس این گزارش، پرواز جنگنده‌های آمریکایی و انگلیسی بر فراز این مناطق همچنان ادامه دارد.
پیش‌تر در تاریخ 30 خرداد نیز، مدیریت فرودگاه الحدیده در غرب یمن اعلام کرد که ائتلاف متجاوز آمریکایی ـ انگلیسی با هدف توقف حمایت‌های یمن از مردم فلسطین تاکنون بیش از 30 بار به این فرودگاه حمله هوایی کرده است.
در بیانیه مدیریت فرودگاه الحدیده آمده بود که حملات ائتلاف آمریکایی ـ انگلیسی در امتداد 9 سال محاصره و تخریب زیرساخت‌های یمن از سوی ائتلاف سعودی است.
در این بیانیه، کشورهای متجاوز، آمریکا و انگلیس، مسئول کامل هدف قرار دادن فرودگاه و تخریب و آسیب رساندن به تأسیسات مختلف آن معرفی شده‌اند که مانع از تلاش‌ها برای بازسازی فرودگاه و بهره‌برداری از آن می‌شوند.
انتهای پیام/