خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حضور ۳۰ داور بین‌المللی در مسابقات فدراسیون تنیس روی میز

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 27 خرداد 1398 - 20:02
بجنورد- رئیس فدراسیون تنیس روی میز کشور گفت: ۳۰ داور بین‌المللی قضاوت مسابقات فدراسیون تنیس روی میز را برعهده دارند.
تنيس،ميز،فدراسيون،كسب،اشاره،ادامه،خراسان

به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد علی قارداشی بعدازظهر دوشنبه در مجمع انتخاباتی هیئت تنیس روی میز خراسان شمالی با اشاره به حضور سه داور بلوچی در فدراسیون تنیس روی میز، اظهار کرد: این داوران علاوه بر تسلط بر زبان انگلیسی در زمینه گزارش نویسی مهارت دارند.
قارداشی تصریح کرد: تنیس روی میز کشور از دسته دو به دسته یک صعود کرده اما موفقیت‌های که از این ارزشمند تر است، موفقیت‌های بوده که در عرصه داوری و آموزش فدراسیون به دست آمده است.
وی در ادامه به مقام‌های کسب شده در بخش تنیس روی میز اشاره کرد و افزود: سال گذشته فدراسیون تنیس روی میز موفق به کسب چند مدال شد اما ضرورت دارد بیش از این تلاش کرد.
رئیس فدراسیون تنیس روی میز کشور ادامه داد: آخرین باری که فدراسیون تنیس روی میز برنز بازی‌های آسیایی را گرفت مربوط به ۵۲ سال پیش و مدال برنز تیمی نیز در ۶۰ سال گذشته کسب شد.
قارداشی در ادامه بیان کرد: زیر ساخت‌های مربوط به آکادمی انقلاب بازسازی کامل شده به طوری که به اندازه هتل ۳ و ۴ ستاره رسیده است.
وی همچنین به حضور چهار عضو در تیم ملی نوجوانان دختر، جوانان پسر و بزرگسالان از شهرستان بابل اشاره کرد و گفت: وجود چنین ورزشکارانی نشان دهنده مربیان قابل و تجهیزات مناسب است.
رئیس فدراسیون تنیس روی میز در ادامه به وضعیت این ورزش در خراسان شمالی اشاره کرد و افزود: ضرورت دارد رئیس فدراسیون تنیس روی میز خراسان شمالی برای رسیدن به موفقیت و کسب رضایت بیش از این تلاش کند.