خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 22 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شهید رئیسی تراز ریاست جمهوری را تغییر داد

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 07 تیر 1403 - 09:41
جانشین فرمانده سپاه امیرالمومنین (ع) استان ایلام گفت: شهید آیت الله رئیسی تراز ریاست جمهوری در کشور را تغییر داد.
شهيد،رئيسي،دولت،كريميان،بعنوان،ايلام،سردار

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام، سردار قدرت الله کریمیان، در نشستی که شامگاه چهارشنبه بمناسبت چهلمین روز شهادت شهید رییسی و همراهان در سالن آمفی تئاتر آموزش و پرورش شهرستان چوار برگزار شد؛ با اشاره به اقدامات و خدمات انجام گرفته در دولت شهید رئیسی به مردم داشتند، اظهار داشت: شهید رئیسی بعنوان کسی که از دل مردم برخواسته بود به مردم خدمت، و تراز ریاست جمهوری در کشور را تغییر داد.
جانشین فرمانده سپاه امیرالمومنین ( ع) ایلام افزود: شهید رئیسی اعتماد مردم به مسئولین را بعنوان یک روحانی در سطح جامعه اعتبار بخشید.
وی گفت: در دولت سیزدهم شاهد عزت، هم در میدان و هم در دیپلماسی بودیم و دست برتر ایران در مناسبات جهانی یکی از ثمرات این دولت بوده است.
سردار کریمیان در ادامه با تاکید بر لزوم شرکت در انتخابات و حضور حداکثری و آگاهانه، به بیان ویژگی‌های کاندید اصلح پرداخت و گفت: مهمترین مؤلفه یک رئیس‌جمهور خدمت به مردم است.
انتهای پیام/180/