خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تمهیدات اتوبوسرانی تهران برای مراسم چهلمین روز شهادت شهید جمهور و همراهان

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 06 تیر 1403 - 16:07
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران از خدمات‌رسانی این شرکت برای مراسم چهلم شهدای خدمت خبر داد.
مراسم،واحد،شركت،مبادي،عليزاده،اتوبوسراني،ميادين

مهدی علیزاده مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران گفت: خاطره ۳ سال خدمت صادقانه آیت الله رئیسی در دولت تا ابد در اذهان و تاریخ مردم شریف ایران ماندگار خواهد بود.
وی با اشاره به مراسمی که روز پنجشنبه هفتم تیرماه در محل مصلی امام خمینی (ره) برگزار می‌شود، افزود: با توجه به پیش بینی حضور گسترده مردم عزیزمان از سراسر کشور برای حضور در مراسم چهلم ایشان همکارانم در شرکت واحد نیز تدابیر گسترده‌ای برای خدمات رسانی بهتر اندیشیده‌اند.
علیزاده ادامه داد: با برنامه ریزی صورت گرفته، ضمن تقویت خطوط عبوری و منتهی به محل برگزاری مراسم نسبت به ارائه خدمات حمل و نقلی از میادین و مبادی به شرح ذیل نیز اقدام می‌شود:
چهارراه تهرانپارس، پایانه خاوران، شهرک شهید بروجردی، شهرک شهید محلاتی، بازار دوم نازی آباد، فلکه دوم صادقیه، تهرانسر و میدان شهرری.
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران خاطرنشان کرد: در پایان این مراسم، شرکت‌کنندگان به مبادی و میادین اولیه، بازگردانده خواهند شد.