سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تبدیل ایده به محصول با راه اندازی شرکت‌های دانش بنیان و پارک‌های علم و فناور

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | چهارشنبه، 06 تیر 1403 - 13:06
معاون تحقیقات وزارت بهداشت گفت: اکنون ۱۷ پارک علم و فناوری در سراسر کشور راه اندازی شده‌ است.
فناوري،محصول،سلامت،پارك

یونس پناهی معاون تحقیقات وزارت بهداشت در مراسم افتتاح پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: اکوسیستم فناوری در دانشگاه های علوم پزشکی با هدف تبدیل ایده به محصول در سراسر کشور شکل گرفته است.
وی بیان کرد: با تشکیل شرکت های دانش بنیان، پارک های علم و فناوری و شتاب دهنده ها ایده تبدیل به محصول خواهد شد.
معاون فناوری وزارت بهداشت ادامه داد: اکنون ۱۷ پارک علم و فناوری در سراسر کشور راه اندازی شده‌ است و ۱۵۰۰ شرکت دانش بنیان نیز در حوزه مختلف از جمله مواد اولیه دارویی و سایر حوزه های سلامت در کشور راه اندازی شده‌ است.
پناهی تاکید کرد: اکنون ۱۱۷ مرکز تحقیقات در سلامت در ایران مشغول به فعالیت هستند.
همچنین نیازهای اولیه دارو به صورت ماموریت های مختلف به دانشگاه های علوم پزشکی واگذار شده است و هم اکنون ۲۰۳۰ نمونه محصول اولیه در ایران تولید شده که ۷۴۰ محصول آن تجاری سازی شده است.