خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نخستین مذاکره تلفنی رئیس پنتاگون با وزیر دفاع جدید روسیه

تسنیم | بین‌الملل | چهارشنبه، 06 تیر 1403 - 09:49
وزیر دفاع روسیه در گفتگوی تلفنی با همتای آمریکایی خود، به او در مورد خطرات تشدید وخامت اوضاع به دلیل ارسال تسلیحات نظامی به اوکراین هشدار داد و رئیس پنتاگون نیز بر لزوم حفظ خطوط تماس بین واشنگتن و مسکو در شرایط بحرانی کنونی تاکید کرد.
روسيه،دفاع،آستين،اوكراين،وزير،تلفني،ارتباط،گذشته،لويد،آندري، ...

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «تاس»، پاتریک رایدر، سخنگوی وزارت دفاع آمریکا شب گذشته در یک نشست خبری اعلام کرد که لوید آستین، رئیس پنتاگون با آندری بلوسوف، وزیر دفاع جدید روسیه گفتگوی تلفنی داشته است.
رایدر در جمع خبرنگاران گفت: «وزیر آستین امروز تلفنی با آندری بلوسف، وزیر دفاع روسیه گفتگو کرده و بر اهمیت حفظ خطوط ارتباطی در شرایطی که درگیری نظامی در اوکراین همچنان ادامه دارد، تاکید کرد.
سخنگوی پنتاگون یادآور شد که آخرین مذاکرات تلفنی وزرای دفاع روسیه و آمریکا در تاریخ 15 مارس سال گذشته انجام شد.
او تاکید کرد که این ارتباط تلفنی به ابتکارعمل طرف آمریکایی صورت گرفته است.
هشدار بلوسف به آستین در مورد خطر تشدید تنش به دلیل ارسال تسلیحات به اوکراین
وزارت دفاع روسیه نیز به نوبه خود شب گذشته گزارش داد که آندری بلوسوف، وزیر دفاع روسیه طی یک گفتگوی تلفنی با همتای آمریکایی خود، لوید آستین، در رابطه با خطر تشدید وخامت اوضاع در ارتباط با ارسال تسلیحات نظامی به اوکراین هشدار داه است.
این وزارتخانه یادآور شد که در جریان این مذاکرات روسای وزارتخانه‌های دفاع در خصوص وضعیت پیرامون اوکراین تبادل نظر کرده و وزیر بلوسوف خطر تشدید تنش در ارتباط با تداوم عرضه تسلیحات آمریکایی برای نیروهای مسلح اوکراین، از جمله سلاحهای دوربرد که از آنها برای حمله به عمق خاک روسیه استفاده می‌شود، را مورد توجه قرار داد.
این وزارتخانه بدون اشاره به جزئیات مذاکرات، اضافه کرد که علاوه بر مسائل مربوط به اوکراین، بلوسف و آستین به بررسی موضوعات دیگری نیز پرداختند.
در ماه نوامبر گذشته، لوید آستین نقش بسیار مهم حفظ ارتباط مستقیم با سرگئی شویگو، وزیر دفاع وقت روسیه در شرایط بحرانی کنونی و حل برخی مشکلات را مورد تاکید قرار داده بود.
این در حالی است که در اواسط ماه ژوئن سال جاری، آناتولی آنتونوف، سفیر روسیه در واشنگتن یادآور شد که هیچ چشم‌انداز یا شانسی برای بهبود و گرمتر شدن روابط روسیه و آمریکا در آینده نزدیک وجود ندارد.
به گفته وی، گفتگو بین فدراسیون روسیه و ایالات متحده هر روز بیشتر از قبل در حال محو شدن است.
انتهای پیام/